.

.

Yundxi, 10 бр., Чанта за Съхранение Наращенных Коса с Предните джобове, Преносим Пылезащитная Чанта за Носене Перука, Калъф-Титуляр, Здрав цип за Ежедневна употреба при ?

Yundxi, 10 бр., Чанта за Съхранение Наращенных Коса с Предните джобове, Преносим Пылезащитная Чанта за Носене Перука, Калъф-Титуляр,

BGN 39.91

Брой продукти
На склад

?【Че получавате】 10 броя чанти за съхранение на перуки с малки джобовеРазмерът на всяка е около 65x30 см/25,6x11,8 инча.В нея може да се побере наращенные коса с дължина до 25 см. (Моля, обърнете внимание : закачалки и перуки в комплекта не са включени. ?【Перфектен дизайн】 Тази поставка за удължаване на косата, има 6 малки джоба, достатъчно големи, за съхраняване на всички аксесоари, като например четка за коса, преси за коса, маша, ножици, пискюл за грим, шапка за перука, шнола за коса, клипове и така нататък. ?【Материал премиум-клас】 е Изработен от дебела нетъкани влакна и пластмаса, не е лесно да се прекъсне и той може най-добре да защитите вашия перука!Може да се използва в продължение на дълго време, а с цип и е много лесен за използване. ?【Най-добрият избор】 Идеалното решение за съхранение и грижи на повечето от наращенных човешка коса и перуки-шиньонов, когато те не се използват!Нетъкан пакет с херметични цип може да защити вашите наращенные косата от прах и влага, за да се избегне entanglements и поддържане на къдрави коси. ?【Широко приложение】Чанта за съхранение наращенных на косата може да се използва за ежедневна съхранение, пътуване, транспорт и други случаи, тя ще ви спести време и може да се сгъва за пестене на място.Описание : Закачалка за удължаване на косата ви позволява безопасно да съхранявате вашите наращенные косата, без да се притеснявате, че те могат да се объркат.Спестете място за съхранение на наращенных коса и щипки за удължаване на косата, Тук можете да поставите не само перуки, но и детски дрехи и други малки предмети с функция за защита от прах и сгъване.Материал : Нетканая плат + пластмаса Размери : 65x30 см/25,6x11,8 инча джоб размери (ДхШ) : прибл. 15,5x13,5 см, 7x13,5 см, 7,5x13,5 см Цвят : черно, розово-червено на Помещение и включва : 10 чанти за перуки (моля, обърнете внимание : закачалки и перуки в комплекта не са включени.

Други функции

Най-добри сделки