.

.

Машинки за подстригване на коса за мъже, електрическа машинка за подстригване Pro Li с Т-образно острие, акумулаторна батерия (gold)

Машинки за подстригване на коса за мъже, електрическа машинка за подстригване Pro Li с Т-образно острие, акумулаторна батерия

BGN 23.99

Брой продукти
На склад

? Бърза доставка?-В нашия набор от машинки за подстригване на коса е включен 1 * машина за подстригване на коса, 3 * ограничителен гребен, 1 * USB кабел за зареждане, 1 * четка за почистване, моля, обърнете внимание : не съдържа масла! ?Роден за индивидуалност? - Ергономичен дизайн, една седалка, всички метални корпус, стилна текстура под формата на черен диамант, елегантна и компактна за удобно захващане.Окачени Т-образни ножове позволяват свободно да се обръсне и подстригаться, независимо от това, в каква посока. подходящ за маслената прически, карвинга, винтажной прически, отдръпването на линията на косата. ? Бързо зареждане от USB? -Вградена литиево-йонна батерия Eco капацитет 700 mah, 2 часа за пълно зареждане в рамките на 2 часа от работното време.Порт за зареждане USB Type-C, който може да се свърже USB адаптер, лаптоп, зарядно за кола, захранване и други устройства със захранване USB, идеални за пътуване. ? Дизайн тример с Т-Образно острие?- Тънко режещо Т-образен нож от въглеродна стомана за изравняване, проектиране и сухо бръснене - Без пропуски.Тази безжична машина за подстригване на коса тежи по-малко от 0,6 килограма и се отличава с ергономичен дизайн за удобство при маневриране и оптимално управление, което ще ви помогне да се избегне умора на ръцете в продължение на един напрегнат ден. ?Професия Машинки за стригане ?- Машинка за подстригване за коса за лична хигиена с 4 дюзи от висококачествена ABS-пластмаса : 1,5 мм, 3 мм, 6 мм, 9 мм, също така включва и адаптор, четка за почистване.Машинки за подстригване на коса за мъже електрически Pro Li Outliner за подстригване акумулаторна безжична машинка за подстригване с Т-образно острие е Подходящ за домашно ежедневна употреба След употреба на Водоустойчив получават най главата може бързо изплакнете под течаща вода. Забележка : Не потапяйте електрическа пишеща машина за рязане на вода, ополаскивайте само нож.T9-Самозатачивающиеся прецизна нож Прецизна остриета от неръждаема стомана прорезают всички видове коса и за по-дълго остават остри, са идеални за избледняване и проектантски работи.Мощен двигател осигурява ефективна скорост на рязане, намаляване на триенето и създаването на силно нагряване, изгаряне на кожата.Моля, смазване на нож масло преди всяка употреба.Той е подходящ за подстригване на врата, бради, мустаци и ръбове, около ушите е с висока ефективност на рязане.

Други функции

Най-добри сделки