.

.

Боя за коса Mina ibrow Henna | Натурална Точков пудра на прах за боядисване на коса, Водоустойчив и не се разпространява | Без амоняк, без съдържание на олово, със сива конси?

Боя за коса Mina ibrow Henna | Натурална Точков пудра на прах за боядисване на коса, Водоустойчив и не се разпространява | Без амоняк,

BGN 14.84

Брой продукти
На склад

✔ Натурална основа : - Направен от растителни съставки — на прах листа касия обратнояйцевидной, алое Вера и масло от жожоба, тя не е само на петна, но и се грижиКомплектът не съдържа амоняк или олово. ✔ ОТЛИЧНА АЛТЕРНАТИВА на химически красителям – химически оцветители с течение на времето, изсушават се и се унищожават косата си.Прах листа касия обратнояйцевидной, използван в този продукт, укрепва, овлажнява и стимулира растежа. ✔ Устойчив цвят – ние слушат вашите желания и разработена самостоятелно решение.Нашата боя за коса premium-клас е устойчива на избледняване и без съмнение ще ви представим прекрасна цвят, превъзхожда другите марки. ✔ Работи ефективно : - Осигурява естественото оцветяване на петна, а на прах за боядисване на коса от листата на касия обратнояйцевидной е един от най-добрите професионални средства за боядисване на коса с естествен ефект. ✔ ВЕГАН И БЕЗ НАСИЛИЕ : - Ние никога не го тестваме нашите продукти върху животни, и ние вярваме, че животните също имат права.Ето защо ние НЕ сме част от жестокост!.

Други функции

Най-добри сделки