.

.

Shuochuang Меден Blond 13x4 HD Прозрачни Перуки на дантели 4/27 Дълги Вълнообразни Човешки Омбре Косата на Перука От Естествена коса На Дантели, предварително выщипанные с дет?

Shuochuang Меден Blond 13x4 HD Прозрачни Перуки на дантели 4/27 Дълги Вълнообразни Човешки Омбре Косата на Перука От Естествена коса На

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Дантела отпред от ухо до ухо, меко и дышащееГоляма област ръчна изработка ще ви позволи да направите всяка прическа, която искате. Отпред дантела 13х4, можете да направите средна част или на страничната част, според вашето желание.Бесклеевые перуки от предварително выщипанных човешки косъм, по-естествени. 100% човешка коса, можете да се отнасят с тях като със свои собствени.За изправяне вземете кичур с дължина 1 инч, като се започне от корените, и прекарайте утюжком до върховете. [Материал за коса] : 100% необработени естествени бразилски коси за черни жени, нарязани директно от главата на младо момиче.Меки и естествени, здрави и светли, удобни за кожата. [Размер на шапки] : Шапка със среден размер (22,5 инча), с 4 расческами и регулируеми джапанки, прикрепена еластични ленти и расческами, здрав, може да се регулира лесно, удобно се побира и се инсталира. [ЦВЯТ на КОСАТА] : Меден blond 4/27 Цвят на косата - популярен цвят, той ще Ви направи привлекателни в никакъв случай. [Естествен вид] : Линия естествена коса с леко обесцвеченными поредици на малките деца косата, за да им даде по-естествен вид, високо качество, без загуба, те са подобни на вашата собствена коса. [НАЙ-доброто обслужване] : Ако имате някакви въпроси за продукта и доставката, можете да се свържете с нас по всяко време, ние ще ви помогнем, докато проблемът не бъде решен.

Други функции

Най-добри сделки