.

.

Ваза за Ароматерапия - Не трябва да се загрява Керамични Аромадиффузор, Набор от Цветове От Ратан За Ароматерапия -Интериора в стаята е Хол, Спалня, Ваза За Ароматер?

Ваза за Ароматерапия - Не трябва да се загрява Керамични Аромадиффузор, Набор от Цветове От Ратан За Ароматерапия -Интериора в стаята е Хол,

BGN 23.43

Брой продукти
На склад

* Керамична ваза за ароматерапия, количеството на етерично масло 110 мл, с керамични вази и сухоцветами, подаръчни комплекти, може да се използва като подарък за приятелите и семейството си * Лесен и красив дизайн на огъване, класически дизайн, керамични глазури, елегантен и щедър, може да се използва в спалнята, хола, кафенета, etc.като ароматерапия и декорации за дома. * Принципът на керамични вази за ароматерапия, няма нужда да се загрява, ратан или сухи цветя по естествен начин се изпарява чрез эссенцию масло във флакона за усвояване.Обем-110 мл, диапазон на използване - в рамките на 10 м2, а времето за изпаряване - около 100 дни. * Начин на употреба : Отворете етерично масло (етерично масло трябва да се закупи самостоятелно), изсипете я в керамична бутилка, поставете цвете във ваза и увеличете или намалете количеството ратан във флакона, за да се контролира аромат. * Съвети за : a. Да се съхранява далеч от огъня, b.За бременните жени е забранено, d.Do не проверявайте носа си директно до бутилка. * Керамична ваза за ароматерапия, количеството на етерично масло 110 мл, с керамични вази и сухоцветами, подаръчни комплекти, може да се използва като подарък за приятелите и семейството си. * Лесен и красив дизайн на огъване, класически дизайн, керамични глазури, елегантен и щедър, може да се използва в спалнята, хола, кафенета, etc.като ароматерапия и декорации за дома. * Принципът на керамични вази за ароматерапия, няма нужда да се загрява, ратан или сухи цветя по естествен начин се изпарява чрез эссенцию масло във флакона за усвояване.Обем-110 мл, диапазон на използване - в рамките на 10 м2, а времето за изпаряване - около 100 дни. * Начин на употреба : Отворете етерично масло (етерично масло трябва да се закупи самостоятелно), изсипете я в керамична бутилка, поставете цвете във ваза и увеличете или намалете количеството ратан във флакона, за да се контролира аромат. * Съвети за : a. Да се съхранява далеч от огъня, b.За бременните жени е забранено, d.Do не проверявайте носа си директно до бутилка.

Други функции

Най-добри сделки