.

.

AutKerige Набор от ръчни полировальных накладки с покритие диамант покритие, мокро и сухо шлайфане на блокове с шкурка 60 100 200 400, пенопластовая основа за полиране на гра?

AutKerige Набор от ръчни полировальных накладки с покритие диамант покритие, мокро и сухо шлайфане на блокове с шкурка 60 100 200 400, пенопластовая

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

【ЧЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ】 : Диамантени подложки съдържат зърнени култури 60#, 100#, 200#, 400#Един комплект може да се изпълни по-голяма част от вашите работи при полиране. 【Професионален дизайн】 : Шлифоване на диамантения материал е по-удобно процесът на гальванопокрытия прави шлифоване на по-мощен,Пенопластовая задната част на тези диамантени шлифовъчни дискове мека и лека, неговото удобно да държат в ръцете си. 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】:Диамантена възглавница за ръце може да се използва като подложки за полиране на гранит, бетон, както и за почистване на плочки, шлифоване на камък, премахване на чеп с дърво, шлифоване на стъкло, полиране на метал и така нататък. 【ИЗПОЛЗВАЕМОСТ】 : Вградена диамантени песъчинки и гъвкава, адаптируемая опесъчаване корона осигуряват прецизно шлифоване на повърхности, дължина на пистите и на труднодостъпни места.С помощта на нашите шлайфане на блокове вие можете без особени усилия да се постигне конкретни резултати в най-кратки срокове. 【За обслужване на клиенти 24/7】 : В случай на получаване на повреден продукт от транспортиране или ако просто не сте доволни от продукт, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.Нашата услуга за поддръжка на клиенти ще ви отговори най-професионален и ефективен възможен начин.Ние ще направим всичко възможно, за покупка е за вас приятна.Лъскане на възглавничките на ДМД.

Други функции

Най-добри сделки