.

.

12 мл Матиран Матиран лак за нокти, Быстросохнущий устойчив Лак за дизайн на ноктите, Лак за грим, нокти, Красотата на ноктите - (Цвят: A07)

12 мл Матиран Матиран лак за нокти, Быстросохнущий устойчив Лак за дизайн на ноктите, Лак за грим, нокти, Красотата на ноктите - (Цвят:

BGN 23.40

Брой продукти
На склад

Цвят : A07 Пакетът включва : 1 Бутилка мат, мат, лак за нокти Как да използвате : 1. Отполируйте ноктите и ги почистете. Размягчите ноктите и премахване на омертвевшую кожата. Нанесете основен слой, за да предпазите ноктите от лака. Нанесете първият тънък слой лак и оставете да изсъхне. Нанесете втори дебел слой лак за по-добър ефект и го оставете да изсъхне.Можете също така да нанесете най-горния слой на нокътя, за да се постигне друг ефект.Вид на продукта : Лак за нокти.Нето тегло : 12 мл. Номер на модела : Лак за нокти. Пакетът включва : 1 Бутилка мат, мат, лак за нокти Как да използвате : 1. Отполируйте ноктите и ги почистете. Размягчите ноктите и премахване на омертвевшую кожата. Нанесете основен слой, за да предпазите ноктите от лака. Нанесете първият тънък слой лак и оставете да изсъхне. Нанесете втори дебел слой лак за по-добър ефект и го оставете да изсъхне.Можете също така да нанесете най-горния слой на нокътя, за да се постигне друг ефект.Вид на продукта : Лак за нокти.Нето тегло : 12 мл. Номер на модела : Лак за нокти.Ако харесвате този продукт, моля, добавете го към вашия списък с желания, ако ви харесва нашия магазин, моля, добавете го към вашия списък за пазаруване.Ние можем да предоставим на по-голям ред и с голяма отстъпка, всеки въпрос, моля, свържете се с мен свободно.аз ще ви отговоря възможно най-скоро, много благодаря!!!Технически спецификации : Капацитет : 12 млцвет : 14 цветове, както е показано на снимките, матиран матиран быстросохнущий лак за нокти Опаковката включва : 1 Флакон мат, мат, лак за нокти Как да използвате : 1. Отполируйте ноктите и ги почистете. Смягчите ноктите и премахване на ороговевшую кожата. Нанесете основен слой за защита на ноктите от лака. Нанесете първият тънък слой лак и оставете да изсъхне. Нанесете втори дебел слой лак за по-добър ефект и оставете да изсъхне.Можете също така да нанесете най-горния слой на нокътя, за да се постигне друг ефект.Характеристики на продукта : Тип на продукта : Мрежа за лак за нокти Тегло : 12 мл Номер на модела : Лак за нокти Брой : 1 Съставка : сигурен.

Други функции

Най-добри сделки