.

.

Дървена Сервировочный Тава с Дръжки, Обслужващи Тави Butizone в Селски стил за хранене, Закуска, партита, Кухня, Чайно-Кафе масички, Кресла и аксесоари за Дома, Декорати?

Дървена Сервировочный Тава с Дръжки, Обслужващи Тави Butizone в Селски стил за хранене, Закуска, партита, Кухня, Чайно-Кафе

BGN 16.03

Брой продукти
На склад

【ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ИЗРАБОТКА】 Дървени подложки, изработени от истинско дърво, което ги прави издръжливи, им е трудно да се справиБлагодарение на прекрасни разноцветни узорам от дърво изглежда винтажно и уникално, може да донесе декорация във всяко помещение. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН СЕРВИРОВОЧНЫЙ ТАВА】 Набор тави, употребявани идеалния размер, който веднага привлича вниманието, може да се използва като елегантно допълнение към вашия чаепитиям, като изискан органайзер за бижута на тоалетката за кафе или като удобен поднос за ключодържатели, чаши и монети. 【МАСАТА и начало ДЕКОР】 се Използва не само за закуска, вечеря, напитки, торта или всички тави, употребявани за подаване на храна в дома, по време на партита и събития, но и като декоративен поднос в трапезария, хол и бар.Ретро вид, несъмнено ще направи впечатление на вашите гости и да направи своя дом уникален. 【Лесно носене и съхранение】 Всеки преносим дървена сервировочный тава е снабден с трайни метални дръжки, които са удобни за носене в помещения и на улицата.И штабелируемая конструкция гнезда за лесно съхранение и пестене на място. 【Най-добрият подарък】 добре Обмислен подарък за различни поводи, включително и в Деня на майката, Коледа, Деня на благодарността, годишнина, нов дом и т. Ако имате някакви въпроси, просто се свържете с нас и ние ще ви отговорим решение възможно най-скоро. 【ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ИЗРАБОТКА】 Дървени подложки, изработени от истинско дърво, което ги прави издръжливи, им е трудно да се справи.Благодарение на прекрасни разноцветни узорам от дърво изглежда винтажно и уникално, може да донесе декорация във всяко помещение. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН СЕРВИРОВОЧНЫЙ ТАВА】 Набор тави, употребявани идеалния размер, който веднага привлича вниманието, може да се използва като елегантно допълнение към вашия чаепитиям, като изискан органайзер за бижута на тоалетката за кафе или като удобен поднос за ключодържатели, чаши и монети. 【МАСАТА и начало ДЕКОР】 се Използва не само за закуска, вечеря, напитки, торта или всички тави, употребявани за подаване на храна в дома, по време на партита и събития, но и като декоративен поднос в трапезария, хол и бар.Ретро вид, несъмнено ще направи впечатление на вашите гости и да направи своя дом уникален. 【Лесно носене и съхранение】 Всеки преносим дървена сервировочный тава е снабден с трайни метални дръжки, които са удобни за носене в помещения и на улицата.И штабелируемая конструкция гнезда за лесно съхранение и пестене на място.

Други функции

Най-добри сделки