.

.

Етикети за кухненски буркани за подправки с принтом Songaa, Етикети за Кутии за Подправки 275 броя, Матово Черен Стикер, Бяла Текст на Етикета и Празни Етикети, Водоусто?

Етикети за кухненски буркани за подправки с принтом Songaa, Етикети за Кутии за Подправки 275 броя, Матово Черен Стикер, Бяла

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Етикети Songaa са подходящи за почти всички видове съхранение на продукти, които само може да се нарече, че значително ще се подреди кухнятаОтличен за етикетиране на продукти в кухнята, прозрачно фолио, етикети, готови за употреба, няма нужда да отпечатате своите собствени. 【Минималистичные кухненски етикети】 Етикети за организиране на домашно приготвени ястия от PET пластмаса; Отпечатано с удебелен шрифт обикновен шрифт, всеки етикет, написана в бял цвят на прозрачна черна субстрат за по-лесно четене.Етикети Songaa са подходящи за почти всички видове съхранение на продукти, които само може да се нарече, че значително ще се подреди кухнята. 【Предпоставка включва】 275 идентификационните етикети за съхранение в кухнята (9 листа стикери + 1 лист каталог / 275 в комплекта : 259 предварително отпечатани и 16 празни направи си САМ"); Забележка : да Не се включва контейнери. Това е напълно достатъчно, за да отговори на различните нужди в етикетирането.Размер етикети : 1,2 x 2 инча за даване на единно вида на всички наклейкам в килера. 【Маркова етикет за дома】 чудесно за етикетиране на храната по цялата кухня, прозрачно фолио, етикети, готови за употреба, няма нужда да отпечатате своите собствени; В комплекта са включени етикети за всички видове хранителни продукти в кухнята, като зърнени храни, тестени изделия, брашно, сос, леща, какао и други.Организация никога не е било по-лесно, след като използвате тези етикети!. 【100% Водоустойчив и маслостойкий】 Самозалепващи етикети за организиране на склада не са токсични и са без мирис.Водоустойчив и маслостойкий, лесно се износва, него не е лесно да се скъса.Ако е необходимо, те могат да бъдат лесно отстранени или замени.Сейф за съдомиялна машина и хладилник. 【Гаранция за качество】 Ние сме сигурни, че ще се наслаждавате на качеството и надеждността на нашите Етикети за кутии за подправки.Ако имате проблеми с етикети на нашите кутии за подправки, моля, не се колебайте да се свържете с нас чрез секцията "Контакт с продавача" на.

Други функции

Най-добри сделки