.

.

Спирала за мигли Thrive, 2 в 1, 4D Lash Cosmetics, Спирала Vibely, 5 пъти по-дълго, Водоустойчив телескопична спирала за мигли, За естествено удължаване и ефект на удебеляване, устой?

Спирала за мигли Thrive, 2 в 1, 4D Lash Cosmetics, Спирала Vibely, 5 пъти по-дълго, Водоустойчив телескопична спирала за мигли, За естествено

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

【Зашеметяващи мигли】 Нашата спирала 2 в 1 предлага най-доброто от двата свята, удлиняя вашите естествени мигли до зашеметяваща дължинаС помощта на копринените влакна 4 D за покриване на всяка ресничките, спирала Vibely увеличава обема на миглите, правейки ги на 5 пъти по-дебел и по-дълъг. 【Мека и нежна】 По-мек накрайник е предназначен за по-щадящо въздействие върху миглите, като предотвратява всяко увреждане или дразнене. 【Лесно нанасяне】 Спирала за мигли Vibely лесно се нанася и отстранява, идеален за беспроблемного грим. 【Трайност】 Нашата устойчива формула гарантира, че вашите мигли ще останат обемни и завитыми в продължение на целия ден. 【Водоустойчив】 Нашата спирала създадена така, че тя да е водоустойчив и не растекалась, така че можете да изглеждате по най-добрия начин през целия ден.Спирала за мигли Thrive Mascara Liquid Lash Extensio 2-в-1, натурална, удлиняющая и подкручивающая спирала!Нашата спирала, предназначени за даване на трайно обема и навийте, при това тя е водоустойчив и внимателно се грижи за миглите.Конструкция на филтъра и по-мек връх ви придават по-естествен вид, така че можете да изглеждате по най-добрия начин през целия ден.С тази туш вие ще получите перфектна комбинация от удължаване и разделителна способност, така че се пригответе за най-добрият ресницам в живота си!ТЕХНИЧЕСКИ характеристики : Вид на продукта : Комплект спирала за мигли 2 в 1 4 D Цвят : черен Тегло нето : 9 g × 2 Броя : 2 бр. Устойчивост : в рамките на 24 часа Приложение : за всички видове кожа Предимства : Калена / удлиняющая / подкручивающая / бързосъхнеща / гъста / натурална Как да използвате козметика thrive cosmetics? Стъпка 1 : Завейте на миглите с помощта на ролките.Стъпка 2 : Използвайте първо четката и започнете от основата на миглите четка от корените до върха, с помощта на Z-образното движение.Стъпка 3 : Използване на втора четка, повторете процедурата постепенно, докато не се постигне желания ефект.

Други функции

Най-добри сделки