.

.

12 Листа Въглеродна Хартия За Прехвърляне на Татуировки Графитовая Хартия Копирна за татуировки A4 Временна Татуировка Термобумага За Копиране на Татуировки Шабло?

12 Листа Въглеродна Хартия За Прехвърляне на Татуировки Графитовая Хартия Копирна за татуировки A4 Временна Татуировка Термобумага За

BGN 2.80

Брой продукти
На склад

На тези ценни книжа, за прехвърлянето на шаблони татуировки лесно, чисто и гладко се нанася върху кожата и могат да бъдат използвани в термични фотокопирни машини, апарати или са ръчно рисуваниИзработен е от висококачествени бои и хартия за шаблони за татуировки, може да предпази ръцете или дрехите ви, не е лесно да избледнява, нетоксичен и безвкусен.Хартия-шаблон за татуировка се състои от 4 слоя хартия, включително основна хартия, защитната хартия (изхвърляйте преди употреба), индиго и хартия,-субстрат.Много подходящ за начинаещи, както и татуировщиков и боди-художници.Много лесен за използване и е изключително полезен за татуировка-работи.Опаковка : 12 листа хартия за прехвърляне на татуировки.Технически характеристики : Материал : Хартия за нанасяне на бои и шаблони татуировки Цвят : бял, черен, жълт Размер : 8 1/4 "x 11 3/4" Функции : 1. Съвети : За да се приложи шаблон върху кожата се изисква течност.Подходящ или прозрачен гелевый дезодорант с пропиленгликолем, деттолом или професионална течност за отпечатване на шаблон, дори някои видове сапуни. Термобумага за татуировки - много практичен материал за татуировки, който притежава предимствата на удобна производство, високо качество и лесен за нанасяне.Това е добър избор за любителите на татуировки. Лесна употреба : 1. Подгответе лист хартия за прехвърляне на татуировки; 2. Отстранете втория защитен лист и нанесете своя фигура на капитана-хартия; 3. Отделно индиго от капитана на хартия, и картината ще бъде отпечатан на обратната страна на капитана на хартия. Изрежете фигура в зависимост от големината на рисунката; 5. Нанесете паста за прехвърляне на кожата.Пратката включва : 12 листа хартия за шаблон на татуировки.

Други функции

Най-добри сделки