.

.

Безжичен контролер за Play-Station 4, Гейминг контролер за конзола Play-Station 4 /Pro / Slim, Windows, с двойна вибрация, 6-ос сензор Жироскоп, Тъчпад, Аудио, Кабел за зареждане (черен)

Безжичен контролер за Play-Station 4, Гейминг контролер за конзола Play-Station 4 /Pro / Slim, Windows, с двойна вибрация, 6-ос сензор

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

【Широка съвместимост】 - Безжичен контролер Plastation 4 е съвместима с Plastation 4 / Slim / Pro (Windows7 / 10 / PC / Android / IOS 13), което позволява по-добро използване на гейм контролер (Забележка : Моля, включете устройството с помощта на USB кабел за първия подходящ за свързване). 【Ергономични дръжки】 -Химикалки и контурите на контролера Pl Station 4 са предназначени за по-удобно и лесно за задържане контролер естествено се придържа към ръцете и не се плъзга, играйте готино и комфортно с невероятен джойстик ps-4, който ще ви позволи по-добре да контролира играта. 【Двойна вибрация и 6-ос сензор жироскоп】-Вграден в стик на геймпада двоен мотор, оборудван с най-новата технология за вибрации.И това влияние сензор, осигуряващ функцията за определяне на местоположението по 6 оси.Като ви позволява да се наслаждавате на вълнуващи сцени на сблъсъци, вибрации и битки в играта, насладете се на по-вълнуваща игра. 【Прецизна бутон и говорител】 -Вградена прецизна бутон подобрена, за да предложи на играчите пълен контрол над всички игри на конзола за PS-4. С аудиоразъемом 3,5 мм TRRS може независимо свързване на слушалки и микрофон, изход за високоговорител, както и за поддържане на тъчпада и снимки или видео клипове с натискане на бутон "Сподели", което осигурява по-автентичен процес на игра. 【Игра за дълго време】-Контролер plstation 4 поддържа зареждането на литиево-йонна батерия USB и зареждане на външния интерфейс на разширяване, оборудван с акумулаторна батерия с капацитет 1000 mah, има дълъг срок на служба на батерията, с индикаторными лампи за зареждане и за свързване.Всеки път, когато натиснете бутона, индикаторът за светлинен панел ще светне на по подходящ начин. 【Широка съвместимост】 - Безжичен контролер Plastation 4 е съвместима с Plastation 4 / Slim / Pro (Windows7 / 10 / PC / Android / IOS 13), което позволява по-добро използване на гейм контролер. (Забележка : Моля, включете устройството с помощта на USB кабел за първия подходящ за свързване). 【Ергономични дръжки】 -Химикалки и контурите на контролера Pl Station 4 са предназначени за по-удобно и лесно за задържане контролер естествено се придържа към ръцете и не се плъзга, играйте готино и комфортно с невероятен джойстик ps-4, който ще ви позволи по-добре да контролира играта. 【Двойна вибрация и 6-ос сензор жироскоп】-Вграден в стик на геймпада двоен мотор, оборудван с най-новата технология за вибрации.И това влияние сензор, осигуряващ функцията за определяне на местоположението по 6 оси.Като ви позволява да се наслаждавате на вълнуващи сцени на сблъсъци, вибрации и битки в играта, насладете се на по-вълнуваща игра. 【Прецизна бутон и говорител】 -Вградена прецизна бутон подобрена, за да предложи на играчите пълен контрол над всички игри на конзола за PS-4. С аудиоразъемом 3,5 мм TRRS може независимо свързване на слушалки и микрофон, изход за високоговорител, както и за поддържане на тъчпада и снимки или видео клипове с натискане на бутон "Сподели", което осигурява по-автентичен процес на игра.

Други функции

Най-добри сделки