.

.

Extreme Подмяна на Вградения Скоба Притежателя на дънната платка Част на Притежателя на Проводими Филм Лента Гъвкав Кабел е Съвместим с контролера PS4 JDM-040 - Инструмент?

Extreme Подмяна на Вградения Скоба Притежателя на дънната платка Част на Притежателя на Проводими Филм Лента Гъвкав Кабел е Съвместим с

BGN 4.19

Брой продукти
На склад

Съвместим само с контролер PS4 JDM-040 100% чисто нов и високо качество.Лесна инсталация.Не трябва да плащат висока цена за ремонт. заменете повредената, неисправную, счупена или наранена течност фолио уплътнение за печатна платка с кнопочной лента.Отличен детайл на повредени, дефектни, счупени или повредени течност провеждането на вътрешната мембрана от листов материал на бутон.Идеална монтаж и функционалност OEM-детайлите са гарантирани. 1x Вграден средната конзола контролер за PS4. 1x Филм за оформяне на лента с копчета. 1 Комплект отвертки.Дръжката е средно скоба за ps4 JDM-040. Версия за САЩ с вграден монтиране на стена.Съвместимост с PS4 Slim Pro.Бутон за лентата на печатна платка филмова тампон за ps4. Дубликат част OEM за ps4. Дръжката е средно скоба за ps4 JDM-040. Версия за САЩ с вграден монтиране на стена.Съвместимост с PS4 Slim Pro.Бутон за лентата на печатна платка филмова тампон за ps4. Дубликат част OEM за ps4.

Други функции

Най-добри сделки