.

.

Дръжки контролер SOLUSTRE Нескользящие, Противоскользящий Контур, устойчив на удари Калъф е Съвместим с дистанционно управление, Противоскользящий Игра Броня Силико?

Дръжки контролер SOLUSTRE Нескользящие, Противоскользящий Контур, устойчив на удари Калъф е Съвместим с дистанционно управление,

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Калъф за дистанционното управление-Защита на дистанционното управление на вашата конзола за игри от надраскване, сблъсъци и на други дневни щети в ежедневния живот защита на корпуса - и калъф за дистанционно управление, който лесно да се намери.СИЛИКОНОВА ЗАЩИТА - има добър буферным ефект при случайно падане, което може да ви предпази от повреди.СИЛИКОНОВА защита на дистанционното управление - притежава устойчивост на износване, може да се използва в продължение на дълго време.На капака на дистанционното управление - ако случайно падане тя притежава добро буферным ефект, което предпазва вашия дистанционно управление от повреди.Калъф за дистанционното управление-Защита на дистанционното управление на вашата конзола за игри от надраскване, сблъсъци и на други дневни щети в ежедневния живот. защита на корпуса - и калъф за дистанционно управление, който лесно да се намери.СИЛИКОНОВА ЗАЩИТА - има добър буферным ефект при случайно падане, което може да ви предпази от повреди.СИЛИКОНОВА защита на дистанционното управление - притежава устойчивост на износване, може да се използва в продължение на дълго време.На капака на дистанционното управление - ако случайно падане тя притежава добро буферным ефект, което предпазва вашия дистанционно управление от повреди.Списък на пакетите 4 x калъфи за игрални конзоли Характеристики -Размер : 14.77 X0 делото броня с дистанционно управление. -Цвят : случаен силиконов калъф -Точни деколтета, лесен достъп до всички портове и бутони, няма да засегне нормалната функция аксесоар за корпуса на дистанционното управление. - Това е прост дизайн, но е много практичен за използване аксесоар за геймпада, който ви осигурява по-голямо удобство. - и калъф за вашия дистанционното управление е лесно да се намери устойчив на удари калъф. -Изящна изработка, разумна структура, професионална и практическа, може да ви гарантира удобна защита на корпуса. -Материал : силиконов калъф за дистанционното управление-Моющийся материал, избършете за почистване на петно на мястото на пръскане масло, не е лесно да избледняват калъф за дистанционно управление.Описание товараудалите контролен казус Е един от най-добрите варианти за вас.Калъф за дистанционно управление Търсите професионален и достъпен калъф за дистанционно управление игрова конзола?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият калъф за дистанционно управление на игрова конзола.

Други функции

Най-добри сделки