.

.

5D САМ Диамантена Картина на Морски Пейзаж Бродерия на кръстат бод Пейзаж Ново Начало Декор Подарък Начало Декор-skyy_blue_40x30cm

5D САМ Диамантена Картина на Морски Пейзаж Бродерия на кръстат бод Пейзаж Ново Начало Декор Подарък Начало Декор-skyy_blue_40x30cm

BGN 10.66

Брой продукти
На склад

√ 5 D diamond-това е платно за живопис с маслени печат с висока разделителна способност, нетоксичен, водоустойчив, защитен от влиянието на околната среда, него не е лесно да се сгъва, той никога не избледнява, като направите стаята си по-оживен и излъчване на светлина √ Материал на платното : Висококачествен водоустойчив платно с хомогенна шарка и без явна разлика в цвета.На самото платно има тиксо на фона на бяла дъска и пластмасов филм, за да спаси лепкавост лепило. √ Околната среда термоплавкая залепваща паста притежава висок вискозитет, я лесно отвалить. 5 D диамантена рисувани може да се запази в продължение на много години, е идеална за украса на хола, ресторанта, бара или на всяко друго място, където искате да съответства на различен стил на оформяне. √ Ясно комбинация от букви, цифри и знаци, професионална технология, набор на текст, липса на предразсъдъци, по-бързо начало на работа, висок вискозитет, цвят зелен, нетоксичность и безвкусие. √ съдържание на пакета : 1 х предварително отпечатано платно масло, 1 х тава, 1 х инструмент под формата на писалка, 1 опаковка гел, кръгли диамант мъниста с плоска подложка. [Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви предоставим най-доброто решение. √ 5 D diamond-това е платно за живопис с маслени печат с висока разделителна способност, нетоксичен, водоустойчив, защитен от влиянието на околната среда, него не е лесно да се сгъва, той никога не избледнява, като направите стаята си по-оживен и излъчване на светлина. √ Материал на платното : Висококачествен водоустойчив платно с хомогенна шарка и без явна разлика в цвета.На самото платно има тиксо на фона на бяла дъска и пластмасов филм, за да спаси лепкавост лепило. √ Околната среда термоплавкая залепваща паста притежава висок вискозитет, я лесно отвалить. 5 D диамантена рисувани може да се запази в продължение на много години, е идеална за украса на хола, ресторанта, бара или на всяко друго място, където искате да съответства на различен стил на оформяне. √ Ясно комбинация от букви, цифри и знаци, професионална технология, набор на текст, липса на предразсъдъци, по-бързо начало на работа, висок вискозитет, цвят зелен, нетоксичность и безвкусие. √ съдържание на пакета : 1 х предварително отпечатано платно масло, 1 х тава, 1 х инструмент под формата на писалка, 1 опаковка гел, кръгли диамант мъниста с плоска подложка. [Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви предоставим най-доброто решение. Спецификация на продукта : Материал : платно + кръгли диаманти + лепило Стил : 5 D диамантена живопис ♥ Диамантена живопис може да се използва като инструмент за декомпресия.

Други функции

Material:
Canvas+Round Diamonds+Glue
Style:
5D Diamond Painting
♥The Diamond painting can be used as a decompression tool. As you focus on making diamonds, your heart gradually gets peace.:
DIY steps:
Open the packing,take out to prepare some drilling equipment.:
Use a little drill pen copper written on the pink daub,gently poke a little puddle.:
Pour point of drill some into the tray.:
Drill point pen written with cement,adsorption is stronger,it would be easier to drill.:
Gently torn canvas part of the surface of the transparent membrane,the starting point.:
According to the canvas on the left side of form the corresponding coding point drill.:
The canvas to stick on the patterns of the drill,we have to brush the gum,press the corresponding directly to the drill.:
After you finish your part,press gently with books on drill,let the drill body and adhesive bonding is more strong.:
Notice:
Don't allow children to play with diamonds that are inedible so as to avoid accidents such as swallowing.:
The drawing needs to be kept clean, otherwise the bond strength will be affected.:
Frame is not included in the package.:
Due to the difference in the display, the color may be different, I hope you can understand.:
Package Included:
1 × high definition painting canvas:
1 × Stone diamond tray:
1 × drilling mud:
1 × drill pen:
1 × turn the drill plate :
Най-добри сделки