.

.

Angoily 3 комплекта Комплект Куки за употреба за Мокро Полиране на Пода Опесъчаване Площадка за Полиране на Бетон Петлевые Субстрат Инструменти Нефрит за Полиране на ?

Angoily 3 комплекта Комплект Куки за употреба за Мокро Полиране на Пода Опесъчаване Площадка за Полиране на Бетон Петлевые Субстрат

BGN 26.06

Брой продукти
На склад

диамант, метал, пластмасаГРАНИТ ПОЛИРАЩИ НАКЛАДКИ - Различна ангажиментът за влажна или суха полиране значително повишава ефективността на вашата работа.ИНСТРУМЕНТИ за ПОЛИРАНЕ - Нашите полиращи облицовки са изработени от диамант материали, износоустойчиви, сигурен, професионален и може да се използва в продължение на дълго време.Полиращи ПЛОЩАДКИ ЗА БЕТОН-лесно се свързват към вашия полировальному станку с регулируема скорост на въртене, ъглошлайф, машина, домакински бормашини или на другите с инструменти, което е много удобно.Карета перална ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА намаляване на ПРОБИВАНЕ, подобряване на гланцов покритие за кратко време, тези лъскане на възглавничките са полезни и надеждни.ПОЛИРАЩИ НАКЛАДКИ Нашите полиращи облицовки са изработени от диамант материали, износоустойчиви, сигурен, професионален и може да се използва в продължение на дълго време.Пратката включва 3 х полировальный мат (50 гр.) 3 х полировальный мат (100 гр.) 3 х полировальный мат (200 гр.) 3 х полировальный мат (400 гр.) 3 х полировальный мат (800 гр.) 3 х полировальный мат (1500 гр.) 3 х полировальный мат (3000 гр.) 3 х полировальный мат (6000 гр.) 6 х вълнени пухкава лъскане на възглавничките 3 х подплата за куки и примки 3 х адаптер за бормашини Характеристики -Цвят : нефрит полиращи възглавнички в различни цветове. - Широко се прилага в нефрит, хрустале, агата, продуктите са ръчно изработени, продукти от стъкло, електронни тръби, хрустале, прецизен механична обработка и други инструменти за полиране в индустрията. - Нашите полиращи облицовки са изработени от диамант материали, износоустойчиви, сигурен, професионален и може да се използва в продължение на дълго време за обработка. -Крупа : 50,100,200,400,800,1500,3000,6000 полировальных дискове. - Притежава отлични полирующими свойства, гъвкавост и издръжливост, полира повърхността до блясък, без да уврежда комплект за полиране на бетон. -Материал : Диамант, метал, пластмаса, комплект за полиране на диаманти. - Може да се свърже лесно към вашия полировальному станку с регулируема скорост на въртене, ъглошлайф, машина, домакински бормашини или друг въртяща инструменти, много удобен набор от инструменти за полиране. -размер на 50-200 е подходяща за мокра или суха полиране, а като обяснение за 400-6000 трябва да се използва с вода, за да се гарантират най-добри резултати полиране на бетон полировальных площадки.

Други функции

Най-добри сделки