.

.

YFQHDD Комплект за бродиране със собствените си ръце Мини Чанта с цветя и птичи модел, Игла за бродерия на кръстат бод, комплект за бродерия (Цвят: черен, размер: 10 * 3.5 * 8.

YFQHDD Комплект за бродиране със собствените си ръце Мини Чанта с цветя и птичи модел, Игла за бродерия на кръстат бод, комплект за бродерия

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Пълен комплект за бродерия можете да се отдадете на красиви бродерии и почивка страхотни подаръци за семейството и приятелите.Също така има смисъл да се направи бродерия ръчно изработени заедно със своите деца.Народна бродерия пълен с ярки и прекрасни емоции.Дизайн без задънена улица, красива текстура, меко, с текстура на кожата.пълен комплект за бродерия можете да направите красива бродерия и почивка. Страхотни подаръци за семейството и приятелите.Също така има смисъл да се направи бродерия ръчно изработени заедно със своите деца.Народна бродерия пълен с ярки и прекрасни емоции.Дизайн без задънена улица, красива текстура, мека кожа texture.Name : Комплект за бродиране със собствените си ръце Материал : памук и лен Обръч за бродиране : не е включен в комплекта (продава се отделно) Прашка : не е включен в комплекта (продава се отделно) използването на : Рисуване Тип дизайн : канва с цветен модел Начин на пакетиране : в сгъвката Материал : памук Метод на бродиране : бродерия плосък бод Забележки : 1. Поради ръчно измерване, моля, имайте предвид разликата в 1-2 мм. Поради проблеми с екрана на компютъра действителният цвят може да се различават малко от изображенияиз-за разлика от ръчните измервания, моля, помисли за малка разлика в размера.

Други функции

Най-добри сделки