.

.

SDFA Комплекти за Начинаещи Вышивальщиков за Възрастни и Деца, Перфоратор Игла Инструмент За Бродиране на Тъкани Перфоратор Набор от Игли за Бродиране Подарък (Цвят:

SDFA Комплекти за Начинаещи Вышивальщиков за Възрастни и Деца, Перфоратор Игла Инструмент За Бродиране на Тъкани Перфоратор Набор от Игли

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

[Напълно обслужван] : 1 * плат, 1 * опаковка акрилни конци, 1 * перфорационная игла, 1 * регулируема рамка за бродиранеВсичко, което ви е необходимо за завършване на бродерия, приложен към наддаване. [Безопасен и устойчив] : Този комплект за бродиране перфорационной игла преминава строг контрол на качеството.Избраната от нас акрилна прежда е мека и приятна за кожата, без избледняване на цвета.Отпечатани платно е достатъчно прозрачен, издръжлив и устойчив за продължителна употреба.Това е занаят с плетене на една кука-капаче за перфорационной игла се използва широко. [Красив] : Комплект игла за перфорация може да е не само изискано украшение, но и да се използва като възглавница, чанта и т., Просто използвайте въображението си и превърнете го в креативен подарък със собствените си ръце, за приятелите. [Следпродажбено обслужване] : за Да ви осигури приятно преживяване самостоятелно производство, ние предлагаме бърз следпродажбено обслужване.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с мен по всяко време.На вашето запитване ще бъде отговорено в рамките на 24 часа. [Напълно обслужван] : 1 * плат, 1 * опаковка акрилни конци, 1 * перфорационная игла, 1 * регулируема рамка за бродиране.Всичко, което ви е необходимо за завършване на бродерия, приложен към наддаване. [Безопасен и устойчив] : Този комплект за бродиране перфорационной игла преминава строг контрол на качеството.Избраната от нас акрилна прежда е мека и приятна за кожата, без избледняване на цвета.Отпечатани платно е достатъчно прозрачен, издръжлив и устойчив за продължителна употреба.Това е занаят с плетене на една кука-капаче за перфорационной игла се използва широко. [Красив] : Комплект игла за перфорация може да е не само изискано украшение, но и да се използва като възглавница, чанта и т., Просто използвайте въображението си и превърнете го в креативен подарък със собствените си ръце, за приятелите. [Следпродажбено обслужване] : за Да ви осигури приятно преживяване самостоятелно производство, ние предлагаме бърз следпродажбено обслужване.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с мен по всяко време.На вашето запитване ще бъде отговорено в рамките на 24 часа.Комплекти за бродерия перфорирани игли проектирани с предварително отпечатана модел, което улеснява работата с тях за начинаещи майстори.

Други функции

Най-добри сделки