.

.

Преносим SSD устройство IStorage diskAshur M2 – PIN заверени с хардуерно криптиране USB 3.2. Ултра-бързо, съвместима с FIPS, здрава и портативна. (1 TB)

Преносим SSD устройство IStorage diskAshur M2 – PIN заверени с хардуерно криптиране USB 3.2. Ултра-бързо, съвместима с FIPS, здрава и

BGN 174.17

Брой продукти
На склад

Лесен за използване Просто въведете 7-15-цифрен ПИН-код за идентификация и се използва като обикновен преносим твърдотелно устройствоКогато устройството е изключено, всички данни са криптирани с помощта на 256-битово хардуерно криптиране AES-XTS (софтуер не е необходима).Здрав, удароустойчив и удароустойчив диск disk Ashur M2 изключително здрава и издържа на падане от височина до 4 м върху бетонна повърхност.Устройството също така е устойчив на раздавливанию и издържа тегло на автомобила тегло 2,7 тона.Не е нужно да се притеснявате за разливи. Акредитация на памет по стандарта IP68 означава, че той ще издържи гмуркане до дълбочина от 1,5 метра в продължение на 30 минути и се счита за достатъчно подходящ за защита от прах, кал и пясък.Тънък и елегантен дизайн Лек и по-малък от размера на телефона, което го прави ультрапортативным.Тегло : 86 грама (с подогнанным ръкав), тежи 65 грама.Предавайте вашите файлове за секунди с мълния скорост на трансфер на данни, обратно съвместима със скоростта на USB 3.Скорост на четене до 370 Mb/сек, скорост на запис до 370 Mbps с.

Други функции

Най-добри сделки