.

.

Фасонный Стил, Набор от перфораторов с един отвор, са провокиращи все инструмент за Кожа на Колана, Телефонна Кобур, Кожен Занаят, инструмент Направи си сам (55 бр./1 к?

Фасонный Стил, Набор от перфораторов с един отвор, са провокиращи все инструмент за Кожа на Колана, Телефонна Кобур, Кожен Занаят, инструмент

BGN 16.93

Брой продукти
На склад

Висококачествен метал, се отличава с висока плътност, устойчивост на окисляване, издръжливост и дълголетиеМясто на ниво, Специално проектиран, той е Коварен и остро, без да остави следи.С помощта на Чук, който обикновено се използва в домашни условия, Punch се Побират в кобура, за да направя отвор, удобен за използване.Много е полезно да се Направи Отвор За мобилен телефон, фотоапарат, Китарен каишка, Портфейли, бижута от полимерна глина.Материал : Быстрорежущая стомана.Висококачествен метал, се отличава с висока плътност, устойчивост на окисляване, издръжливост и дълголетие.Място на ниво, Специално проектиран, той е Коварен и остро, без да остави следи.С помощта на Чук, който обикновено се използва в домашни условия, Punch се Побират в кобура, за да направя отвор, удобен за използване.Много е полезно да се Направи Отвор За мобилен телефон, фотоапарат, Китарен каишка, Портфейли, бижута от полимерна глина.Материал : Быстрорежущая стомана.Особености : Високо качество метал, се отличава с висока плътност, устойчивост на окисляване, издръжливост и дълголетие.Място на ниво, Специално проектиран, той е Коварен и остро, без да остави следи.С помощта на Чук, който обикновено се използва в домашни условия, Punch се Побират в кобура, за да направя отвор, удобен за използване.Много е полезно да се Направи Отвор За мобилен телефон, фотоапарат, Китарен каишка, Портфейли, бижута от полимерна глина.Технически характеристики : Материал : быстрорежущая стомана Цвят : сив Помещение включва : 24 бр. х инструмент за пробиване кобур или 39 бр. х инструмент за пробиване кобур или 52 бр. х инструмент за пробиване кобур или 55 бр. х инструмент за пробиване кобур.

Други функции

Най-добри сделки