.

.

DNAN Бял Чайник Кафеена чаша Керамичен Комплект с Меден кран Порцеланов чайник и Поставка (Комплект от 6 чаши със стойка)

DNAN Бял Чайник Кафеена чаша Керамичен Комплект с Меден кран Порцеланов чайник и Поставка (Комплект от 6 чаши със стойка)

BGN 98.93

Брой продукти
На склад

【РАЗМЕРЪТ на СЪДЪРЖАНИЕТО】 : Група 34 X37,5 см, чаша 125 мл, диаметър на каботажните 9,5 см, обем на тенджери 2 л 【Безопасен И нетоксичен】 : Изработен е от висококачествен порцелан, който запазва топлина, за приготвяне на кафе / чай по-дълго остава на топло. 【НЕВЕРОЯТЕН дизайн】 : Уникален дизайн, това показва на китайските diy ще добави цвят и стил на вашето работно място. 【Лесно почистване】 : Лесно се мият и да се поддържат чисти, гладка и нежна повърхност, лесно се отмиват след употреба. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН】:е Нашият най-добрия набор от кафе чаши не само изглежда красиво, но и полнофункциональен, подходящ за следобеден чай, чаепитий и десертни партита.Или като коледен подарък на семейството и приятелите си. 【РАЗМЕРЪТ на СЪДЪРЖАНИЕТО】 : Група 34 X37,5 см, чаша 125 мл, диаметър на каботажните 9,5 см, обем на тенджери 2 л. 【Безопасен И нетоксичен】 : Изработен е от висококачествен порцелан, който запазва топлина, за приготвяне на кафе / чай по-дълго остава на топло. 【НЕВЕРОЯТЕН дизайн】 : Уникален дизайн, това показва на китайските diy ще добави цвят и стил на вашето работно място. 【Лесно почистване】 : Лесно се мият и да се поддържат чисти, гладка и нежна повърхност, лесно се отмиват след употреба. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН】:е Нашият най-добрия набор от кафе чаши не само изглежда красиво, но и полнофункциональен, подходящ за следобеден чай, чаепитий и десертни партита.Или като коледен подарък на семейството и приятелите си.Зад прозореца вали сняг, пригответе си чаша кафе и се насладете на прекрасна гледка на сняг със семейството си.Каква прекрасна картина! !! !!Много подходящ за приготвяне на еспресо, турско кафе и чай, също така може да се използва в чаши за приготвяне на капучино, макиато, лате, еспресо и т. Изпратете комплект чаши кафе на семейството си или приятелите си, когато Коледа наближава, нека направим чудесна коледа и коледна нощ заедно.

Други функции

Най-добри сделки