.

.

Amosfun Организация и съхранение на Банята 1 бр. Монтиране на стена за Баня Без Удар Държач за Сешоар с Поставка за Чаши Органайзер за Съхранение вкъщи (бял)

Amosfun Организация и съхранение на Банята 1 бр. Монтиране на стена за Баня Без Удар Държач за Сешоар с Поставка за Чаши

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

организация баня и съхранение над тоалетна, Приложими за баня или тоалетна, лесно се инсталираРегионални скоба и конструкция за съхранение на чаши.Изработен от висококачествена материал, той е траен и блестящ.С проста стъпка на инсталация, издръжлив лепило, без удар.Елегантен и устойчив, устойчив на корозия и тъмночервен.Топъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.организиране и съхранение на банята под мивката описание Изработени от висококачествен материал, тя дълго време запазва блясъка и чистотата, дори ако всеки ден се пере.Елегантен дизайн и гарантира висока производителност при ежедневна употреба. Навити кука достатъчно издръжлив, стабилен и подходящ за задържане на сушилни.Функция - Цвят : Бял. - Материал : ABS. - Размер : около 20. 6 виж - Тегло лагер : около 3 кг. - Изработен е от висококачествен фин материал, той е траен и блестящ. - Елегантен и устойчив, устойчив на корозия и не выцветающий. - С проста стъпка на инсталация, издръжлив лепило, без удар. - Подходящ за бани и тоалетни, лесен за инсталиране.Регионални скоба и конструкция за съхранение на чаши. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви!Пратката включва 1 х Държач за сешоар.

Други функции

Най-добри сделки