.

.

Диспенсер за хартиени Чаши 1БР, Монтиране на Пластмасови Рафтове За съхранение, Диспенсер за Автоматично отстраняване на капки за Еднократна употреба Чаши (бял)

Диспенсер за хартиени Чаши 1БР, Монтиране на Пластмасови Рафтове За съхранение, Диспенсер за Автоматично отстраняване на капки за Еднократна

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

,[Висококачествени материали] Диспенсер за хартиени чашки, изработени от висококачествена пластмаса и побира 50-70 чашкиТя е здрава и може да се използва многократно, в продължение на дълго време. [Диспенсер за хартиени чаши] има горния капак, който може да защити вътрешния хартиена чаша от прах, мръсотия, вода и т. Това е много практично и чисто. [Широка гама от приложения], Подходящи за офиси, семейства, всекидневни, кухни, ресторанти, хотели и други случаи, когато са необходими картонени чаши, и им е удобно да се ползват. [Лесна инсталация] На повърхността На опаковка вода има залепваща лента, която можете да инсталирате на всяко място и на всеки самолет на стените, мебелите и най дозаторе вода.Той също може да бъде закрепен с винтове за обзавеждане монтаж и фиксиране. [Качествено обслужване] Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви предоставим качествени услуги.Материал : пластмаса Диаметър : приблизително 10 см Цвят : черен, бял, Капацитет на чаша : 50-70 бр Предпоставка включва : 1 х диспенсер за хартиени чашки Е диспенсер за хартиени чаши за осъжда на организацията и за събиране на хартиени чашки.Има капак за защита на вътрешните картонени чаши от прах, мръсотия, вода и т. Това е много практично и чисто.Изработени от висококачествена пластмаса, тя е здрава за използване и лесен за почистване.

Други функции

Най-добри сделки