.

.

Коледен Надуваем Дядо Коледа, височина 6,6 фута на бял Медведе, Надуваеми Декорации за Двор с Вградени светодиоди за Коледа Вътрешно Външно Дворно Тревата, Декораци?

Коледен Надуваем Дядо Коледа, височина 6,6 фута на бял Медведе, Надуваеми Декорации за Двор с Вградени светодиоди за Коледа Вътрешно

BGN 40.19

Брой продукти
На склад

?【ПЕРФЕКТНАТА коледна УКРАСА】 - Коледен надуваем Дядо Коледа на гигантски бял полярна медведеТой трясущаяся главата, която кара децата се влюбват от пръв поглед.Коледни декорации за улици с бял мечок - ценно спомен, идеалното място за фотографиране, който е удобен за вас и вашите гости.Украсете двор led фенери за празника Коледа.Ние обещаваме, че вашите сладки децата се забавляват на този коледен надуваем на мечката!. ⛄【Отлична изработка】 - Декорации blow up yard са изработени от много устойчив на опън водоустойчив полиестер, висококачествена цип, отлично затворени за пълен надувания, че предпазва от разкъсвания.Освен това, ярки декорации blow up yard не обесцветятся благодарение на технологията на пръскане. ? 【Коледен надуваем Дядо Коледа 6,6 фута】 - Надувное украса Дядо Коледа на открито с ярки вградени светодиоди-това е най-идеалното коледно надувное декорация за вътрешна и външна употреба, създава топла и щастлива атмосфера за вашия двор и стаите.Надуваеми играчки за двора Коледа blow up lawn са толкова лесни за съхранение и спестяват място, че можете да ги използвате до следващата почивка. ?【ИНСТАЛИРАНЕ на ПЕРФЕКТНИЯ коледен декор-Ярки светлини и очарователна форма, която е идеалното надуваеми изискана празнична украса.Насладете се на времето си със семейството си и приятели; Водоустойчив-Изработен е от водоустойчив полиестер. Мек, здрав и устойчив на абразия, можете да поставите този коледен надуваем костюм на закрито и открито.Но в случай на силен дъжд или лошо време се препоръчва да се поставя в стаята; ЛЕСЕН за СЪХРАНЕНИЕ - изпуска за секунда и се съхранява в чанта за съхранение, която да не отнеме твърде много място; МАРКА - ИДВАМ в продължение на десетилетия се стреми да представи най-добрите надуваеми украшения.Ние се стремим към това, че сте имали преживяване за пазаруване; е идеално за всеки повод - Коледни надуваеми външни декорации са подходящи за декорация на двор, къща, тревата, на сифони, на улицата, на празника, градина коледни украшения.Насладете се на почивка със семейството си и распространяйте атмосферата на щастие в своите райони. Само за коледна украса, не използват децата като играчки; 2. Изработен е от водоустойчив материал, но не го използвайте на открито по време на буря или силен вятър; 3. Защитете вентилатор и захранващ кабел от вода и огън; 4.

Други функции

Най-добри сделки