.

.

Вратата мат BeneathYourFeet, Трайни Добре дошли мат, Нископрофилен подложка за пода, подложка за влизане в помещения и на улицата, Нескользящие подложки за коридор, вътреш?

Вратата мат BeneathYourFeet, Трайни Добре дошли мат, Нископрофилен подложка за пода, подложка за влизане в помещения и на улицата,

BGN 10.66

Брой продукти
На склад

?【Очарователен подарък за вашия дом】 уличен мат Beneath Your Feet е изработен от висококачествен PVC материал, достатъчно дълготраен, за да продължи дълги годиниПодложка за входната врата се предлага с релефен модел "добре дошли", който не избледнява и не изчезне и ще остане като нов дори след измиване.Мат ще се превърне в чудесно допълнение към вашата входна врата, коридор, стълбище, тераса, гараж, пране, бъдем един балкон, кухнята, банята или на всяко място с интензивен трафик. ?【Добре задържа мръсотия】 вогнутое дума и изпъкнали кант помагат многоцелевому коврику по-ефективно улавя мръсотия.Просто на няколко пъти разтрийте обувки за подложка, прах, кал или сняг ще бъде премахната от обувки или домашни любимци, оставяйки подовете чисти и сухи. [Забележка] Моля, уверете се, че мат е точно преди употреба.Използвайте мат само на сухо пода. ?【Лесна за почистване】 Здрава подложка могат да се почистват различни начини.Можете да се отърси боклук с подложка за входната врата, почистване клонки или използвайте прахосмукачка за дълбоко почистване.Най-ефективният метод за почистване е промиване на подложка за входната врата с помощта на маркуч.Освен това, добре дошли мат не е силна миризма, така че да може да се използва безопасно в дома си. ?【Нисък профил】 Една подложка под краката си е с размери от 30 "L x 17,5"W × 0,6"H. нисък профил конструкция позволява задръстване на домашно подложка при отваряне и затваряне на врати. ?【 Нескользящая облегалка] Нескользящая дизайн е в основата на нашето външно подложка предпазва от падане, задръжте външен мат на място. [Внимание] Използвайте само върху сухи повърхности.Водата под мат за влизане може да доведе до пропуск.

Други функции

Най-добри сделки