.

.

NUOBESTY Тиква за Хелоуин с вградени светодиоди Фенерче във формата на Тикви за Хелоуин, Куха Светещ Тиква, Декоративен Подпори, Украса за парти в чест на Хелоуин и на О?

NUOBESTY Тиква за Хелоуин с вградени светодиоди Фенерче във формата на Тикви за Хелоуин, Куха Светещ Тиква, Декоративен Подпори,

BGN 10.61

Брой продукти
На склад

? Вградени led въртяща се лампаВъзпламени светлина през нощта, за да привлекат съседи и гости. ❤️ Атрактивен дизайн - много подходящи за декорация на градината във вътрешния двор на Хелоуин.Украса на събитието "Трик или лечение", вечерта събитие за Хелоуин. ? Удобно празнична украса на градината на Хелоуин. ? Изящни светлини от тиква, ще ви позволи да прекарате друга Хелоуин. ? за подаръци — може да Го даде на децата, приятели и съученици.абсолютно очарователна. ? Вградени led въртяща се лампа.Възпламени светлина през нощта, за да привлекат съседи и гости. ❤️ Атрактивен дизайн - много подходящи за декорация на градината във вътрешния двор на Хелоуин.Украса на събитието "Трик или лечение", вечерта събитие за Хелоуин. ? Удобно празнична украса на градината на Хелоуин. ? Изящни светлини от тиква, ще ви позволи да прекарате друга Хелоуин. ? за подаръци — може да Го даде на децата, приятели и съученици.абсолютно очарователна.Описание на Този кух, лампа за Хелоуин е разработен специално за Хелоуин.Сладка и класическа форма на тиква създава атмосфера на Хелоуин за вашето парти по случай Хелоуин, както и за предложения или тегленето.Вътрешни и външни декоративни осветителни тела на Хелоуин - идеална украса за партита за Хелоуин.Характеристики-/ Цвят : оранжево -/ Материали : - / Размер : 14 X19 виж Предпоставка включва 1 х тиква лампа.

Други функции

Най-добри сделки