.

.

Уличен Декор от надуваеми Тикви MINTER - 7,5 фута, 7 Тикви, Подредени На Хелоуин, Улични Украси, led Лампа, Надуваеми Тиква, Празнична декорация за двор, на входната врата, н?

Уличен Декор от надуваеми Тикви MINTER - 7,5 фута, 7 Тикви, Подредени На Хелоуин, Улични Украси, led Лампа, Надуваеми Тиква,

BGN 19.93

Брой продукти
На склад

? Чудесно за фестивала-надуваема тиква с дължина 7,5 метра идеални за украса на двора на ХелоуинНадуваеми играчки за Хелоуин пробият мрака на двора и поприветствуют вашите прекрасни съседи.В комплекта са включени : декор от 7 надуваеми тикви, 2 колове за заземяване, 2 на въже, 1 филтър за вода и инструкция на английски език. ? Забавен и сладък дизайн - Идеална украса за събития на Хелоуин, като тегленето на сладкиши или на парти за Хелоуин.Развлеките своите гости и за семейството на тези забавни надуваеми тиква. ? Вградени led лампа-Супер ярък led лампа и колоритен дизайн ще се превърне в център на вниманието на вашите декорации за Хелоуин.Това може лесно да се привлече вниманието на госта.За да бъдат най-привлекателни, суперяркие led светлини свети тиква, лесно привличат вниманието на вашите гости и правят вашия двор най-атрактивните и декоративен.Пълен набор от аксесоари - вграден двигател на вентилатора, брой, колан и чанта за вода, за да се гарантира стабилност в устройството.Хубава Тиква ще бъде инсталирана през 1 минута.Освен това, ние тиква отзад има цип за бърз сдувания.Универсален -подходящ за паркове, зоологически градини, на открито или барове, клубове, шоу програми, карнавали, Хелоуин, фестивали, cosplay-партита и т. Лесно създаване на по-щастлив Хелоуин.В комплекта са включени : 1x надуваеми играчки от 7 тикви, 2x колове за заземяване, 2 x въже, 1 x чанта за вода, 1x инструкция на английски език.

Други функции

Най-добри сделки