.

.

112 БР Многократна употреба PVC 3D прилепи за парти в чест на Хелоуин, Стоки за вътрешен и Външен Интериор, 3D Декоративни Уплашени прилепи Отвън, Украса за Хелоуин, Стик?

112 БР Многократна употреба PVC 3D прилепи за парти в чест на Хелоуин, Стоки за вътрешен и Външен Интериор, 3D Декоративни Уплашени

BGN 4.43

Брой продукти
На склад

1 Какво получавате : вие ще получите 112 бр. прилепи от PVC материал. включително от 30 см х 7,5 см/32 големите прилепи на мишката, 20 см х 5 см/ 32 средни летливи мишката, 12 см х 3 см / 32 малки летливи мишката и 8 см х 2 см / 16 малки прилепи. Висококачествен материал : Сами прилепи от PVC е много силна, и те са подобни на пластмасова хартия, така че може да ги използва повторно в следващите години.Използването им с други материали за украса за Хелоуин може да засили празнична атмосфера. Предпочитани за декориране на Хелоуин : Тези прилепи определено придават пикантност в декор за Хелоуин, размери са добър избор и оказват огромно влияние, оставайки прости.Отличен малки прилепи с различен размер, които са се придържаме към стената за създаване на зловещата сцена на Хелоуин. Широко приложимо : можете да използвате 3 D-прилеп за украса на прозорци, стени, маса, камина, кухня, двор, полицата за рафтове или на всякакви други места, всички тези аксесоари за украса на парти за Хелоуин ще помогнат за създаване на класна и пугающую атмосфера на празника.100% удовлетвореност-Ако по някаква причина сте недоволни от някаква нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние поемаме пълна отговорност за качеството на нашите продукти и ще направим всичко възможно, за да разреши проблема бързо и ефективно!. Какво получавате : вие ще получите 112 бр. прилепи от PVC материал. включително от 30 см х 7,5 см/32 големите прилепи на мишката, 20 см х 5 см/ 32 средни летливи мишката, 12 см х 3 см / 32 малки летливи мишката и 8 см х 2 см / 16 малки прилепи. Висококачествен материал : Сами прилепи от PVC е много силна, и те са подобни на пластмасова хартия, така че може да ги използва повторно в следващите години.Използването им с други материали за украса за Хелоуин може да засили празнична атмосфера. Предпочитани за декориране на Хелоуин : Тези прилепи определено придават пикантност в декор за Хелоуин, размери са добър избор и оказват огромно влияние, оставайки прости.Отличен малки прилепи с различен размер, които са се придържаме към стената за създаване на зловещата сцена на Хелоуин. Широко приложимо : можете да използвате 3 D-прилеп за украса на прозорци, стени, маса, камина, кухня, двор, полицата за рафтове или на всякакви други места, всички тези аксесоари за украса на парти за Хелоуин ще помогнат за създаване на класна и пугающую атмосфера на празника.

Други функции

Най-добри сделки