.

.

Yardwe Украшающий Висулка Декори Аксесоари за Домашно Подпори Ужасно за Декор, Реквизит от Духове къща Оформление Парти Хелоуин Уникален Окачен Ужас Страшен Окачван?

Yardwe Украшающий Висулка Декори Аксесоари за Домашно Подпори Ужасно за Декор, Реквизит от Духове къща Оформление Парти Хелоуин

BGN 5.98

Брой продукти
На склад

Призрачен висулка : Идеална украса за Хелоуин, този окачена на Хелоуин призрак, предназначени за употреба в страната в чест на ХелоуинОкачване на Хелоуин : Лесно украшаемый, този висящ на духа на Хелоуин лесно и удобно да се използва на открито или в закрити помещения.Външен висулка : Лек и портативен дизайн, удобен за транспортиране и съхранение.Страшни празнични украси : Могат да се използват в различни ситуации, в офиса, у дома, в къщата с духове.Украса с духове : Създават пугающую атмосфера, ужасен висящ подпори за Хелоуин чудесно за привличане на вниманието на гостите си, съседите си.Призрачен висулка : Идеална украса за Хелоуин, този окачена на Хелоуин призрак, предназначени за употреба в страната в чест на Хелоуин.Окачване на Хелоуин : Лесно украшаемый, този висящ на духа на Хелоуин лесно и удобно да се използва на открито или в закрити помещения.Външен висулка : Лек и портативен дизайн, удобен за транспортиране и съхранение.Страшни празнични украси : Могат да се използват в различни ситуации, в офиса, у дома, в къщата с духове.Украса с духове : Създават пугающую атмосфера, ужасен висящ подпори за Хелоуин чудесно за привличане на вниманието на гостите си, съседите си.Пратката включва 3 окачване с духове Характеристики -направен е от висококачествена пластмаса, плат и жп материали, ви предоставя лесен и удобен на пипане реквизит за снимки. -Класически дизайн на Хелоуин с много удобен текстура за по-добър ефект призрачна бижута. - Цвят : Черно, бяло, жълто-кафяв Илюзорен Окачен Декор. - Той има широко приложение, може да се използва за украса на сцена и създаване на атмосфера на Хелоуин. - Материал : Пластмаса, плат, iron Хелоуин. - Той идва с тънки детайли, ви осигурява реалистичен визуален ефект, декоративен подпори за Хелоуин. - Лек и портативен дизайн, удобен за транспортиране и съхранение на жуткого призрачен подпори. - Размер : 28,00 X5,00 X4,00 см / 11,00 X1,97 X1,57 инча Ужасни висящи декори.Информация за стоки, Окачена лампа - това е необходима декоративен аксесоар за вашето Хелоуин.Украса с духове Създават ужасна обстановка на ужасите лесно, и вашият парти в чест на Хелоуин ще бъде привлекателен с по един интересен аксесоар.Външно окачване Е толкова илюзорен украса можете да използвате за декорация на партита в чест на Хелоуин, къщи с духове или дворове.

Други функции

Най-добри сделки