.

.

Сейф за съхранение на книги YEmirth с Ключ, Книга-Речник, Таен Сейф, Кутия за Съхранение на Пари, Бижута, Кутия за Съхранение на пари, бижута и паспорт (#1)

Сейф за съхранение на книги YEmirth с Ключ, Книга-Речник, Таен Сейф, Кутия за Съхранение на Пари, Бижута, Кутия за Съхранение

BGN 46.11

Брой продукти
На склад

[Материали и характеристики] Нашето тайно хранилище за книги, изработени от висококачествени материали, като например метал и ABS, тя е по-стегната и по-малко бие, отколкото пластмасови ключалки, издръжлив и износостойко Този сейф под формата на книга е достатъчно малък и лек, за да се побере в личен пътна раница. [Изглежда като истинска книга] на Най-трудните за намиране на неща, често скрити в предвид, благодарение на нашия дизайн скрит в сейфа този сейф ще се побере лесно върху рафта или бюрото. [Високо ниво на сигурност] Този сейф за съхранение на тайни книги се отличават с високо ниво на сигурност.Прасенце може да зададете своя собствена парола, която лесно се управляват и който защитава вашия имот. [ОБЛАСТ на ПРИЛОЖЕНИЕ] Много подходящ за съхранение на монети, банкови карти, лични карти и други ценни лични вещи.Идеален за домашна сигурност или за пътуване с ценности / в брой.Пазете вашите пари, паспорти, бижута и други лични вещи в безопасност, да ги лесно ще се намери. [Лесна за употреба] Хуманен дизайн, отключвам не трябва, вие също може да се сложи монети и салфетки.Идеален за използване у дома и в офиса, както и удобен за пътуване.Описание : Този предмет изглежда и се усеща като истински.Нужда от място за съхранение на допълнителни парични средства, бижута и т.Сейфове за пренасочване предоставят идеалното скривалище и ви осигуряват лесен достъп до ценни неща.Характеристики : 1. Нашият речник за безопасност е изработена от картон и метал, фантастичен, луксозен и траен в употреба. Това е подобно на студентски речник, всъщност е сейф. "Книгата" ще даде на вашето библиотеката шкаф усещане за мистерия.Сигурно място за съхранение на излишни пари, бижута и т. Нашият сейф за книги с 2 ключа, единият ключ е предназначен за ежедневна употреба, друг ключ може да бъде в резерв. Този уникален дизайн позволява да се крият ценни неща вътре обичайните предмети от бита - на едно от последните места, където крадец ще дойде в главата поглед. Идеален за използване у дома и в офиса, и се пренася в пътуване.Параметри : Състояние : ново Материал : Специална хартия картон и метал с Размери : около 18x11,5x5,5 см /7,09x4,53x2,17 инча нето Тегло : прибл. 500 г Помещение включва : 1 x речник за сигурност 2 x ключовете Моля, обърнете внимание : 1. Моля се допуска толеранс от 1-2 см от ръчно измерване.

Други функции

Condition:
NewMaterial
Dimensions:
Approx. 18 x 11.5 x 5.5cm / 7.09 x 4.53 x 2.17inchNet Weight
Package Included:
1 x security dictionary2 x keys:
Please Note:
1. Please allow 1-2cm errors due to manual measurement. 2. Due to different monitors, the color may vary slightly. Please allow some errors of manual measurement, thanks for your understanding. 
Най-добри сделки