.

.

Натурален ланолин за зърната Dr. Talbot за овлажняване, успокояване и защита, сверхчистого здравно качеството, е безопасно за бебето.

Натурален ланолин за зърната Dr. Talbot за овлажняване, успокояване и защита, сверхчистого здравно качеството, е безопасно за бебето.

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Кърменето - най-доброто за детето си, но понякога това се отразява и на майка ми Ланолин за зърната Dr.Talbots е специално проектиран, за да направи храненето удобно за мама и бебе.Изработен с помощта на медицински ланолин и цитроганикса, ланолин лесен за нанасяне и осигурява дълготрайно облекчение.Не е нужно да се притеснявате за нанасяне на вредни съставки в нежната кожа.Напълно безопасен за употреба по време на кърмене. Ланолин за зърната Dr.Talbots има приятен вкус на ванилия, мляко и не ще попречи на детето да се хванете за него или за кърмене.Ланолин помага да се осигури и заключване на влага, което помага на майка ми да се чувстват комфортно по време на кърмене.Да се отърва от болката на тези скъпоценни мигове на единение между майка и дете.Ланолин за зърната Dr.Talbots не само хидратира, но и кондиционирует и предпазва деликатната или чувствителна кожа.Използвайте редовно, за да се предотврати появата на напукани и възпалени зърна.Ланолин за зърната на д-р Талбота също може да се прилага и в други части суха кожа.Опитайте го на напукани устните, напукани бузи, лактите и много други.

Други функции

Най-добри сделки