.

.

GAFOKI 8шт Кутия за бебешка Храна Кутия За съхранение на Деца Контейнери за Bento Кутии За Съхранение с Капак Кутия за Подправки, Кутия За Плодове, Зеленчуци, Кутии За съх?

GAFOKI 8шт Кутия за бебешка Храна Кутия За съхранение на Деца Контейнери за Bento Кутии За Съхранение с Капак Кутия за Подправки,

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

ПП КУТИЯ ЗА ПРЕСНИ ПРОДУКТИ С КАПАК - Всеки контейнер за бебешка храна е снабден с херметически капак за безопасно съхранение на продукти вътре.КОНТЕЙНЕР за ЗАРЕЖДАНЕ МАРУЛИ - Контейнер за детски прикорма с ориз, зеленчуци, плодове, много практична за семейна употреба.КОМПЛЕКТ ЗА СЪХРАНЕНИЕ на храна В ХЛАДИЛНИКА - Контейнери за бебешки храни са безопасни във фризера Купа за бебешка храна е направена от пластмаса, която издържа дълго използване.Стойка ЗА БЕБЕШКА ХРАНА - Можете да поставите в хладилник и микровълнова печка, без мирис, подходяща за съхранение на продукти.Тава за ЗАМРАЗЯВАНЕ на БЕБЕШКА ХРАНА - Удобно извадят и да се използват, много удобен и издръжлив за домашна употреба.Осъществяване Списък 8 x кутии Характеристики -Размер : 9,20 X8,00 X4,40 см / 3,62 X3,14 X1 буркани за бебешка храна. -Материал : Полипропилен кутии за бебешка храна с капаци -Можете да поставите в хладилник и микровълнова печка, без мирис, за съхранение на продукти. - за съхранение на ориз, зеленчуци, плодове, много практична за семейства използват контейнери за храна с капак. -Купа за бебешка храна е направена от пластмаса, която издържа дълго използване на хранителни контейнери от хладилника. -Кутия за съхранение на съответната капацитет ще помогне внимателно постави детско хранене в держателе за бебешка храна в хладилника. -Различно компактни размери и леко тегло, без да заема твърде много място в хладилника за съхранение на продукти. -Цвят : Цветни буркани за бебешка храна с капаци Информация за продуктите В пластмасови опаковки за храни за кърмачета могат да се съхраняват закуски, плодове и т. Бебешки сейфове Тези контейнери помагат подредени хладилник и да се запази свежестта на продуктите си.съдове за сосове Нашите контейнери за хранителни продукти имат здрава конструкция и покрива, осигуряващи запазването на продуктите в съдовете за съхранение.

Други функции

Най-добри сделки