.

.

Кошарката за малки животни Amakunft с капак и като, Кошарката за морски свинчета с горна част и водоустойчив дъно, Детска дръжка за хамстер с покрив, Подходящи за Заек/З?

Кошарката за малки животни Amakunft с капак и като, Кошарката за морски свинчета с горна част и водоустойчив дъно, Детска дръжка за

BGN 18.36

Брой продукти
На склад

[Широка и удобна врата] Amakunft добавя широка странична врата за влизане и излизане на домашни любимци, особено кърмещите гърди / слаби котки и кучета (малки скали) (Ако отстрани не са врати, домашни любимци всеки път се налага често запрыгивать вътре и да излезе, че е опасно и недружелюбен. [Широкото прилагане на] Този кошарката многофункционален.Това е добре за изолация на ранените домашни любимци или въвеждане на нови домашни любимци.Като родильное отделение за котки, които могат да кърмят.Детска площадка за джогинг морски свинчета.Една квачка за малки пилета.Подходящ като спалня за домашни любимци / лично пространство. [В закрито / на открито] Кошарката за малки животни с капак и като е подходяща за използване на закрито или на открито по време на къмпинг или в двора.Дишаща mesh материя осигурява по-добра вентилация, приближая на вашия домашен любимец до природата.Когато го използвате на открито, може да се монтира с помощта на 3 метални заточенных пирони, включени в комплекта. [Одобрени за животните] са Малко кошарката за домашни любимци, подходящи за морско свинче, хамстер, чинчили, таралежи, пиле, патица, пор, заек, брадат дракон, гущери, влечуги, кучета от малки породи, коте и т., за Домашни животни, с навици за хапане се нуждаят от надзор. [Прочетете повече] Водонепроницаемое дъното от 190 T полиестер, предотвращающее попадение на урината на пода (за по-лесно почистване се препоръчва да се определят мат или луфа). 1/2 мрежа, кошарката е прозрачен, така че можете да видите, като домашни любимци голямата свобода на движение, 1/2 тъкан ще се увеличи сложността на хамстер да избяга от затвора. (Съвет : Можете да опитате спрей с бял оцет, за домашен любимец по-малко покусывал кошарката). За безопасност на вашия домашен любимец, моля, почистете кошарката, напоена с вода и урина, че вашият домашен любимец не остана във влажни помещения за дълго време. Моля, дръжте далеч от деца и лице при отваряне. Височина бортика е 15 инча (38 см), и ако вашият домашен любимец обича нещо покусать, той се нуждае от вашата присмотре.Това не изисква сложна изработката.Нека веднага да създадем кошарката за вашия домашен любимец.Той се сгъва само за няколко секунди за бързо съхранение и идва с подходяща чанта за носене за удобство за носене.

Други функции

Най-добри сделки