.

.

EXCEART 3 бр. Гравировальная Дъска, Подложки за рязане машина за Бродерия, Подложки за Капитониране, Плоттерные Подложки За Рязане, Подложка За Капитониране, Дъска за Ш?

EXCEART 3 бр. Гравировальная Дъска, Подложки за рязане машина за Бродерия, Подложки за Капитониране, Плоттерные Подложки

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Дъска за рязане на хартия A6 : Въртяща се дъска за рязане - задължителен инструмент за всички ентусиасти, занаятчии, квилтеров, ентусиасти, любители на рязане на хартия Подложка за извършване на работи : С кръгли ъглов дизайн, като по този начин няма да навреди на ръцете или пръстите на ръцете, по-практичен и удобен.Подложка за бродерия : САМОВОССТАНАВЛИВАЮЩИЙСЯ подложка за рязане - той може да предложи по-голяма гъвкавост, както и лесно да го вземат със себе си и да се съхраняват.Подложки за рязане A6 : Изработени от PVC материал, те са практични и са изчислени за продължителна употреба.Подложка за бродерия за шиене : той осигурява максимална защита на вашето работно място и за всички ваши нужди в раскрое тъкан.Дъска за рязане на хартия A6 : Въртяща се дъска за рязане - задължителен инструмент за всички ентусиасти, занаятчии, квилтеров, ентусиасти, любители на рязане на хартия. Подложка за извършване на работи : С кръгли ъглов дизайн, като по този начин няма да навреди на ръцете или пръстите на ръцете, по-практичен и удобен.Подложка за бродерия : САМОВОССТАНАВЛИВАЮЩИЙСЯ подложка за рязане - той може да предложи по-голяма гъвкавост, както и лесно да го вземат със себе си и да се съхраняват.Подложки за рязане A6 : Изработени от PVC материал, те са практични и са изчислени за продължителна употреба.Подложка за бродерия за шиене : той осигурява максимална защита на вашето работно място и за всички ваши нужди в раскрое тъкан.Пратката включва 3 x подложки за рязане Характеристики -Материал : дъски за рязане от PVC плат -Прецизен дизайн на тази подложка за рязане, който ви предоставя много удобни постелки за бродерия. -Цвят : зелен, син, черен мат стеганого одеяла - всички проекти за ръчна работа, като шиене, квилтинг, scrapbooking, изготвяне на модел за набиране на персонал и т. Подложка за рязане. -Здравина, гъвкавост и способност за самолечение, че няма да се отрази на многократна рязане, а също така противоскользящий подложка за бродерия. -Завъртане на дъска за рязане с мрежа осигурява максимална защита на вашето работно място и за всички ваши нужди в раскрое тъкан. -Размер : 15,20 X11,00 X0,50 см / 5,97 X4,32 X0 подложка за рязане scrapbooking. -На втори ряз това не се отразява, и тя няма да се плъзга, да можете с увереност да го използвате с подови изтривалки на разположение за рязане на хартия A6.

Други функции

Най-добри сделки