.

.

KraftGenius Starter Kit - Комплект за нитове с кристали 3 размери и 6 различни цвята. (Стартов пакет - 1400 Точка / Перлено нитове)

KraftGenius Starter Kit - Комплект за нитове с кристали 3 размери и 6 различни цвята. (Стартов пакет - 1400 Точка / Перлено нитове)

BGN 76.00

Брой продукти
На склад

Високо качество на шипове с кристали 1200 в 3 размера и 6 различни цвятаНеобходими печати са включени в комплекта на доставка на инсталатора.Печати и шипове идват опаковани в удобна кутия за съхранение, която ще помогне да подредите вашите неща.Неизменен размер, блясък и сияние.Размери страз : 5 мм, 7 мм, 9 мм. високо качество на шипове с кристали 1200 в 3 размера и 6 различни цвята.Необходими печати са включени в комплекта на доставка на инсталатора.Печати и шипове идват опаковани в удобна кутия за съхранение, която ще помогне да подредите вашите неща.Неизменен размер, блясък и сияние.Размери страз : 5 мм, 7 мм, 9 мм. Поръчайте комплект за монтаж гвоздиков плюс около 1200 нитове с кристали 3 размери и 6 различни цвята.Необходими печати са включени в комплекта на доставка на инсталатора.Печати и шипове идват опаковани в удобна кутия за съхранение, която ще помогне да подредите вашите неща.Цветовете могат да се различават от действителните на изображението в зависимост от наличността.

Други функции

Най-добри сделки