.

.

Ciieeo Ивици Проекти Бродерия, Аксесоари за Ризи Якета Нашивка Коледа в Художествена форма за Пайеток Iron Кожа DIY Женски Бродирани Апликации Ръкоделие Великденски Дек?

Ciieeo Ивици Проекти Бродерия, Аксесоари за Ризи Якета Нашивка Коледа в Художествена форма за Пайеток Iron Кожа DIY Женски

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

ПЛАСТИР ЗА ДРЕХИ - Добра импрегниране, може да се съхранява дълго времеНашивка с ИЗОБРАЖЕНИЕ на ЖИВОТНО на тениска - може да я използвате, за да пришивания за дрехи или декорация на дрехи.ПРИШЕЙТЕ на кръпката - Сладък cartoony дизайн, детски и дамски дрехи.ПРИШЕЙТЕ ИКОНИ - Нашивка на нашивку е предназначена за декорация на дрехи, възглавници, шал, одеало, тениски, рокли, дънки, раници, чанти, портмонета, обувки, шапки, чадъри, сандали, панталони, покривала за мръсна кърпа, за ремонт на дупки, за да ви направи по-уникални.ЕТИКЕТИ С пайети за дрехи - Дизайн на модел на заек, дрехи за момичета и жени.ПЛАСТИР ЗА ДРЕХИ - Добра импрегниране, може да се съхранява дълго време.Нашивка с ИЗОБРАЖЕНИЕ на ЖИВОТНО на тениска - може да я използвате, за да пришивания за дрехи или декорация на дрехи.ПРИШЕЙТЕ на кръпката - Сладък cartoony дизайн, детски и дамски дрехи.ПРИШЕЙТЕ ИКОНИ - Нашивка на нашивку е предназначена за декорация на дрехи, възглавници, шал, одеало, тениски, рокли, дънки, раници, чанти, портмонета, обувки, шапки, чадъри, сандали, панталони, покривала за мръсна кърпа, за ремонт на дупки, за да ви направи по-уникални.ЕТИКЕТИ С пайети за дрехи - Дизайн на модел на заек, дрехи за момичета и жени.Пратката включва 1 х тъканно нашивка Особености - Добро качество с фина обработка, красива и нежна апликация с пайети за шиене. - Материал : Плат, пришитая на заплатках. - cartoony дизайн, нашивка с пайети за детски и дамски дрехи. - Материал на тази бижутерия не причинява вреда на нашите кожни заплаткам за дрехи. - Можете да го използвате за кръпки на детски дрехи или уникални декорации diy clothing, DIY кръпката. - Цвят : Както е показано на фигура, вышейте заплаткой. - Широко се използва за декорация и ремонт дънкови якета, ризи, блузи, чанти, шапки и т. Нашивка с изображение на животно на тениската. - Размер : около 26x22 см наклейте кръпки на желязо дънки. - Отличите си дрехи от други или да покрие петното или дупка в тъканта на лъскава заплаткой.Информация за стоки, бродерия с ленти за шивашки, художествени занаяти и така нататък. нашивка за дрехи със заек Продуктът е произведен от висококачествен материал, те и ползвай. ленти за дрехи Това е най-добрият избор за персонализация на твоята дреха, с помощта на такива очарователни и иновативни ивици.

Други функции

Най-добри сделки