.

.

Нова конци за шиене - 30 места - 4 големи конуса от 5500ГРН (5000 м), всяка с Универсален полиестерен конец 40S/2 (Tex27) за штопки, оверлока, Капитониране, разкрой и шиене - Бяла

Нова конци за шиене - 30 места - 4 големи конуса от 5500ГРН (5000 м), всяка с Универсален полиестерен конец 40S/2 (Tex27)

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

100% полиестер ★★★ ЦЕННА опаковка : В тази опаковка съдържа 4 големи конус (всеки конус от 5500 ярда) универсален полиестерен конец.Общата дължина е на 22 000 ярда.На вашия избор от 28 места популярните цветя.Чудесен комплект за шиене, капитониране, разкрой на части, снаждане и оверлока. ★★ По същия начин С ЦВЕТОВЕ на КОЗИНАТА : Всички цветове на нашия универсален полиестерен конец може да се превърне в цвят на козината, можете да получите подходящи цветове за вашите проекти по квилтингу и шият, като се свържете с нашия указател за преобразуване на цветове. ★★ ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ ЦЕЛИ : 100% спряденная полиестерен конец 40 S/2 (Tex27), като здравина на полиестер с мек допир и сплъстената формата на памук.Най-често срещаният тегло е идеално за ежедневна капитониране, снаждане, оверлока, разкрой на части, машинно шиене, различни видове ръчно шиене и т. ★ ★ СЪВМЕСТИМ с всички стратегията облекло машини : Благодарение на високата якост на опън нашата универсален полиестерен конец може да работи гладко и е съвместима с Brother, Babylock, Janome, Singer, Pfaff, Juki, Husqvarna и всички други видове шевни машини, включително търговски, без счупвания и разнищване. ★★ ВИСОКА ТРАЙНОСТ : подобряване на производствения процес и строг производствен контрол гарантират липса на аварии и разнищване дори при използването на нашите универсален полиестерен конец на търговски шевни машини.Притежава висока устойчивост към боядисване, запазва цветовете и не се свие дори при пране в търговски цели, избелване и използването на други агресивни химикали.Нова прежда - Стеганое одеяло и Сшей Живота Си.Най-добрата универсална полиестерна нишка, изработена от стабилна полиестер, идеална за всички проекти по квилтингу и шият, е изключително подходящ както за ръчно така и за машинно шиене : 1, 4 големи конус, 5500 ярда всяка макара, с обща дължина от 22 000 ярда. 2, 100% полиестерен конец 40 S / 2, най-честата от теглото на шевни конци. 3, Не се чупи, не се износва с висока здравина, по-малка кърпичка, достатъчно здрава, за търговски машини. 4, матиран вид, подобен на памучна нишка. 5, Широко приложение за выстегивания, снаждане, оверлока, разкрой на части, шиене. 6, Съвместим с всички видове шевни, серджерных и оверлочных машини. 7, Всички цветове могат да бъдат превърнати в цвета на козината.

Други функции

Най-добри сделки