.

.

NUOBESTY 5 Кутии По Темата Scrapbooking, Малки Комплекти Щанци, Дървени Цветни Печати, Изработка на албуми, Албуми Романтични Изделия за Украса Гумено Релефно, Квадратен Печа?

NUOBESTY 5 Кутии По Темата Scrapbooking, Малки Комплекти Щанци, Дървени Цветни Печати, Изработка на албуми, Албуми Романтични

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Елегантни дървени печати-Дървени печати с цветен модел може да бъде за самостоятелно scrapbooking, украса на пощенски писма, оформяне на дневникДОМАШЕН ДЪРВЕН ПЕЧАТ - добър избор за тренировка практически умения, подобряване на дизайна и създаване на собствени занаяти.Дървени печати за албуми със собствените си ръце-Дървени гумени печати, декоративен печат гума, ретро комплект дървени печати за самостоятелно приготвяне, албуми, изготвяне на писма, декоративни дървени печати за печат на визитни картички, албуми, дневници, покани, пликове, обложки за бележници, кутии за съхранение, бижута.стари цветни щампи-Поставете ги върху желаната повърхност и силно натиснете. албуми за албуми и подарък етикети.ДЪРВЕНИ ПЕЧАТИ с ФЛОРАЛНИ ЕЛЕМЕНТИ - Доброто печати са изработени от дърво за еднократна употреба.Различни стилове, включително и разнообразие от цветя.Елегантни дървени печати-Дървени печати с цветен модел може да бъде за самостоятелно scrapbooking, украса на пощенски писма, оформяне на дневник.ДОМАШЕН ДЪРВЕН ПЕЧАТ - добър избор за тренировка практически умения, подобряване на дизайна и създаване на собствени занаяти.Дървени печати за албуми със собствените си ръце-Дървени гумени печати, декоративен печат гума, ретро комплект дървени печати за самостоятелно приготвяне, албуми, изготвяне на писма, декоративни дървени печати за печат на визитни картички, албуми, дневници, покани, пликове, обложки за бележници, кутии за съхранение, бижута.стари цветни щампи-Поставете ги върху желаната повърхност и силно натиснете. албуми за албуми и подарък етикети.ДЪРВЕНИ ПЕЧАТИ с ФЛОРАЛНИ ЕЛЕМЕНТИ - Доброто печати са изработени от дърво за еднократна употреба.Различни стилове, включително и разнообразие от цветя.Опаковката включва 5 x кутии от марките Особености - Дървен печат може да се използва при различни сценарии, не е за украса на албума, както и подарък кутии, поздравителни картички и т. за да проверите за албуми. - Доброто печати са изработени от еднократна употреба и дърво.Различни стилове, включително и разнообразие на цветя, инструменти за scrapbooking със собствените си ръце. - Това е един красив външен вид на дървени печати, може да се използва за scrapbooking, печат на визитни картички, изработка на фотоалбум, ръчни печати за деца. - Добър избор за проява на практически умения, подобряване на дизайна и създаване на собствените си дървени печати САМ.

Други функции

Най-добри сделки