.

.

TOYANDONA 2 бр. Кутия, Кутия За Коса, Контейнер За Играчки, Органайзер За Съхранение на Играчки, Сувенири Кутия за Зъби, Кутия маша Първия Зъб, Контейнер За Детски Зъби, Ра?

TOYANDONA 2 бр. Кутия, Кутия За Коса, Контейнер За Играчки, Органайзер За Съхранение на Играчки, Сувенири Кутия за Зъби,

BGN 41.43

Брой продукти
На склад

СплавВ сандъка със съкровището е подходящ за Нова година, рожден ден, кръщенета, Коледа и така нататък.КОНТЕЙНЕР маша на ЗЪБИ - Всеки млечен зъб и къдря е уникален за детето си, защото това може да спаси незабравими мигове на неговия растеж.Спомен за млечни зъби - Изработена от различен сплав, тази кутия за съхранение на млечни зъби на време, идеален за вашия млечен зъб.КУТИЯ ЗА ЗЪБИТЕ на БЕБЕТО - олицетворява любовта и очакванията на родителите към децата, родителите да не сте пропуснали нито една следа растеж на своите деца.ПОДАРЪК от ПЪРВИЯ ИЗГУБЕНИЯ ЗЪБ - Има гладка повърхност и може да бъде сигурен, по-лесно от теглото и преносими за употреба.Списък на опаковки 2 x кутии за съхранение Характеристики -Материал : Кутия за спомен от сплав -Размер : 3.97 в кутия маша първия зъб. - Събиране на млечни зъби, къща за загубата на зъбите, може да се превърне в отлична колекция за семейство детски контейнер за зъби. - Дайте на вашето дете прекрасни детски спомени, които са толкова удобни за използване, също могат да украсят домашна кутия за млечни зъби. - Изработен от различен сплав, този кутия за съхранение на млечните зъби е здрава за дълго време, идеален за защита на млечен зъб. - Може да ви спаси млечни зъби и коса, лек и портативен за носене и съхранение на притежателя за млечни зъби. - Символизира любов и очакванията на родителите към децата, така че родителите не са пропуснати никакви следи растежа в чекмеджето за съхранение на своите деца.Информация за стоки, Детски органайзер за зъби Тази кутия е предназначена за съхранение на млечните зъби на детето или коса на плода, той е толкова ценен и значим, което ще ви помогне да следите развитието на вашето бебе. pirate играчка-ковчег със съкровища търсите специален подарък за своите деца?Ето един от тях, подготвени за вас.Кутия за подаръци Milestone на паметта е Изработена от висококачествена сплав, трайна употреба.

Други функции

Най-добри сделки