.

.

Кошница с Великден Заек teytoy за деца, Сладък Великденски Плюшен Кошница с Кроличьими Уши, Великденски Кошници с Подаръци за най-Малките Момчета и Момичета, Събитие, ?

Кошница с Великден Заек teytoy за деца, Сладък Великденски Плюшен Кошница с Кроличьими Уши, Великденски Кошници с Подаръци за най-Малките

BGN 11.33

Брой продукти
На склад

[КОШНИЦА с хубав великден заек] : Тази голяма кошница с великден заек е направена от висококачествен материалСупер мек и удобен за деца на допир, със сладко домакинството е заек красива глава и кроличьими уши/крака / на опашката.Вашите деца ще се радвате на лов на великденски яйца с нашата очарователна великден плюшени корзинкой със заек!. [Идеален размер за великденски яйца]: Размерът на нашата великден кошница за зайци е 9,4 "D x 6,3"H височина на преносими кошари-8,6", а ушите-5,7 "L x 3. Тези чанти за великденски кошници за носене момичета или момчета, те са достатъчно големи за лов на великденски яйца с различни размери.Идеален за съхранение на всичките си празнични предложения и играчки с доставка на място!. [ВЪЗХИТИТЕЛЕН ИЗНЕНАДА] : Уникален дизайн прави количката по-голямата част, и я лесно се деформират.Нашата плюшен великден количка е идеален за лов на яйца, на партито в чест на Хелоуин или подарък за рожден ден на племяннице, вашето крестнику, на вашите внуци или на вашите собствени деца.Децата ще се радвате на тази оригинална великден кошница. [Приложими в различни случаи] : Този сладък великден количка за деца, идеален за лов на великденски яйца, честването на Великден, събиране на бонбони, подаръци и т. Очарователна кошница с заек може да се превърне в украса на стаята или градината, добавяйки атмосферата на празник или парти.Тя може да се използва в ежедневието си за съхраняване на различни теми, като например книги, напитки, леки закуски, сладкиши, бонбони, играчки, аксесоари за пикник и т. [УДОВЛЕТВОРЕНИЕ на НУЖДИТЕ на КЛИЕНТИТЕ е ОСНОВЕН ПРИОРИТЕТ] : С всеки проблем, с който ще се сблъскате, или всички получени оферта, моля свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти; и нашите услуги екип е винаги готов да предложи помощ!Забележка : Допуска се ръчно пране, сушене чрез вентилация.Машинно пране не се препоръчва, това може да доведе до деформация на кошници.Уникалната дизайнерска кошница за великденски зайци с дръжка, за да побере повече яйца, използвайте като подарък кошница или попълнете тази кошница с великденски лакомства за вашия малък меден заек или позволете им наполниться яйца по време на вълнуващ лов на великденски яйца!.Вашите деца ще се радвате на лов на великденски яйца с нашата очарователна корзинкой за зайци!.

Други функции

Най-добри сделки