.

.

Тестер верига на автомобила Senyar Auto, Тест Писалка за Постоянен ток 6 В 12 В 24 В, Молив, Крушка, Индикатор за проверка на напрежението (Зелен)

Тестер верига на автомобила Senyar Auto, Тест Писалка за Постоянен ток 6 В 12 В 24 В, Молив, Крушка, Индикатор за проверка

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Остра стомана сонда лесно пронизва изолация проводници, за да се провери схемаБезопасен и лесен за използване, не се нагряват при работа. за тестер на електрически вериги, за тестер на предпазители.Подходяща за обслужване на автомобили, мотоциклети, булдозери, пътни валяци и т. За електрически автомобилни тестови лампи.Висока степен на сигурност и липсата на прегряване при работа, иновативен еластична жица с тънки свойства на разтягане за автомобилен тест светлина за тестване на батериите на 12 и 6 Век Обхват на теста : DC 6 V-12 V-24 V. Безопасен и лесен за използване, не се нагряват при работа за тест лампата за акумулатора на автомобила.Ние предлагаме 12 месеца гаранция и 30-дневна гаранция за връщане на парите за всички продукти, и ние носим пълна отговорност за всякакви проблеми с продукта.Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас.за изпитването осветление на превозното средство.Остра стомана сонда лесно пронизва изолация проводници, за да се провери схема.Безопасен и лесен за използване, не се нагряват при работа. за тестер на електрически вериги, за тестер на предпазители.Остра стомана сонда лесно пронизва изолация проводници, за да се провери схема.Безопасен и лесен за използване, не се нагряват при работа. за тестер на електрически вериги, за тестер на предпазители.Остра стомана сонда лесно пронизва изолация проводници, за да се провери схема.Безопасен и лесен за използване, не се нагряват при работа. за тестер на електрически вериги, за тестер на предпазители.Остра стомана сонда лесно пронизва изолация проводници, за да се провери схема.Безопасен и лесен за използване, не се нагряват при работа. за тестер на електрически вериги, за тестер на предпазители.Остра стомана сонда лесно пронизва изолация проводници, за да се провери схема.Безопасен и лесен за използване, не се нагряват при работа. за тестер на електрически вериги.Технически характеристики : Състояние : чисто ново Цвят : зелен, жълт (по избор) Количество : 1 комплект Обхват на теста : DC 6 V-12 V-24 V Дължина тестер : (приблизително) 15 см / 5.9 на "Общата дължина на кабела (разтеглива) : 220 см / 86,6" Тегло на опаковката : прибл. 59 г Помещение включва : 1 х тестер 1 х макара кабел (с щипка "алигатор") 1 х тест лампа Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване.

Други функции

Най-добри сделки