.

.

Обзавеждане за тренировка на ръцете KEINE МАРК: Симулатор за изгаряне на 12 паунда със скоростни торби, Тренажор за горната част на ръцете, Обзавеждане за тренировка н?

Обзавеждане за тренировка на ръцете KEINE МАРК: Симулатор за изгаряне на 12 паунда със скоростни торби, Тренажор за горната

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

?【Симулатор за укрепване на ръцете】 Машина за изгаряне тежи 12 килограмаНаправено, за да се симулира движение, което прави боксьор, слепване бързо чанта.Треньор Burn Machine предлага отлична опит тренировка за сила и бързина на ръцете и раменете си, засилване на стимулация на мускулите, идеални за подобряване на кардиоэробной обучение и тонизиране на мускулите. ?【Въртящи се дръжки на 360 °】 Тази машина за закаляване на скоростни слайд лост с гумен ръчен лост и въртящи се на 360 градуса захватами, благодарение на които ще се чувствате по-комфортно при използване на спиннера arm speed.Подходящ както за дома, така и за фитнес зала. ?【Лесно да носите със себе си】 Опаковка : 1 машина за изгаряне на 12 паунда + 1 чанта за скорости.С помощта на speed bag можете да носите този тренажор за горната част на ръцете със себе си навсякъде.Конструкция дугообразной греда улеснява переноску. ?【Приложения】 Този многофункционален симулатор за тренировка на силата на ръцете може да се използва боксьори аматьори, фитнес, екстремни спортове и тези, които се нуждаят от силата на горните крайници.Той също така е работи в седнало или изправено положение, така че отговаря на специфичните нужди на хора, участващи в програми за физическа рехабилитация и пътуващите в инвалидни колички. ?【Материал и грижи】 Неръждаема стомана и галванична боядисване, гладка като коприна, и никога не ръждясва.Поддръжка : Нанесете подходящ силиконово масло на чекрък за смазване. ?【Симулатор за укрепване на ръцете】 Машина за изгаряне тежи 12 килограма.Направено, за да се симулира движение, което прави боксьор, слепване бързо чанта.Треньор Burn Machine предлага отлична опит тренировка за сила и бързина на ръцете и раменете си, засилване на стимулация на мускулите, идеални за подобряване на кардиоэробной обучение и тонизиране на мускулите. ?【Въртящи се дръжки на 360 °】 Тази машина за закаляване на скоростни слайд лост с гумен ръчен лост и въртящи се на 360 градуса захватами, благодарение на които ще се чувствате по-комфортно при използване на спиннера arm speed.Подходящ както за дома, така и за фитнес зала. ?【Лесно да носите със себе си】 Опаковка : 1 машина за изгаряне на 12 паунда + 1 чанта за скорости.С помощта на speed bag можете да носите този тренажор за горната част на ръцете със себе си навсякъде.

Други функции

Най-добри сделки