.

.

Маши за коса Без отопление, Сатен, Прът маша, Определени Чалми на Главата за дълга коса за Сън с Заколкой и гумени ленти, Маши за коса за оформяне на косата в нощта На?

Маши за коса Без отопление, Сатен, Прът маша, Определени Чалми на Главата за дълга коса за Сън с Заколкой и гумени ленти, Маши за коса за оформяне

BGN 4.32

Брой продукти
На склад

✅ В комплекта са включени - ролки без нагряване, две щипки за коса и две ленти за коса един и същи цвятКърпа е изработена от висококачествен сатен, който намалява до минимум триенето между копринени ролки без нагряване и коса, да се възползват в пълна защита на косата на нашите клиенти. ✅ СПЕСТЕТЕ си време - може да нанесе по главата по време на сън, за да се сутринта, за да получите красива прическа.Той ще останат на място през цялата нощ и да спите в него беше доста удобно от всички страни.Това е най-доброто средство, за да придадат бляскав вид и спестяване на сутрешното време, когато отиваш на работа. ✅ ЛЕКА и преносима - панел маша за коса без загряване - това е нов начин на подреждане на косата, който предотвратява увреждането на косата и кожата на главата, висока температура.Той не дърпа косата си и лесно се нанася и отстранява.Можете да го използвате по време на работа или сън, за да спестите време за красива прическа. ✅ЛЕСНО се поставя - Преди да отидеш на сън отделно с помощта на гребен малка китка от малко по-дълга коса, накрутите го плойку и поставяне на ластик, не разогревая.След това, на следващата сутрин ще имат зашеметяващ къдрава коса.С тази превръзка на главата, не скручивающейся при нагряване, можете да спите комфортно. ? Идеален подарък за момичета и жени - Комплект маша, без отопление - прекрасен инструмент маша за момичета и жени, подарък за коледа за приятелки, сестри, съпруги и приятелки на рожден ден, Нова година, Свети Валентин и т. ✅ В комплекта са включени - ролки без нагряване, две щипки за коса и две ленти за коса един и същи цвят.Кърпа е изработена от висококачествен сатен, който намалява до минимум триенето между копринени ролки без нагряване и коса, да се възползват в пълна защита на косата на нашите клиенти. ✅ СПЕСТЕТЕ си време - може да нанесе по главата по време на сън, за да се сутринта, за да получите красива прическа.Той ще останат на място през цялата нощ и да спите в него беше доста удобно от всички страни.Това е най-доброто средство, за да придадат бляскав вид и спестяване на сутрешното време, когато отиваш на работа. ✅ ЛЕКА и преносима - панел маша за коса без загряване - това е нов начин на подреждане на косата, който предотвратява увреждането на косата и кожата на главата, висока температура.

Други функции

Най-добри сделки