.

.

Шампоан за боядисване на коса AUTUMEGE Dark Brown Шампоан за миг боядисване на коса за сива коса - Шампоан за по-лесно боядисване на коса 3 в 1- седины - Билкови оцветяване за н?

Шампоан за боядисване на коса AUTUMEGE Dark Brown Шампоан за миг боядисване на коса за сива коса - Шампоан за по-лесно боядисване

BGN 10.76

Брой продукти
На склад

【100% покритие на белите коси】 Шампоан за оцветяване на тъмно кестени на косата е предназначена за 100% ефективно покритие на белите коси, благодарение на които ще изглеждате по-млади и по-енергични, и на вас повече не се отразява сединаПодходящ за всички типове коса.【Топло забележка】 : Направи кожен тест преди първата употреба. 【Тъмно кафяво шампоан за боядисване на коса 3 В 1】 За разлика от другите цветове бои за коса, този шампоан за боядисване на коса могат да бъдат почистени, боядисани и кондиционировать коса само за един прием, че ревитализира кожата на главата, укрепва косата от корените до върховете и поддържа общата сила на вашата коса. 【Лесно се нанася】 Не купички или четки, не е необходимо предварително да се бърка, просто трябва да се носят ръкавици и да му е като на обикновен шампоан на суха коса, изчакайте само 15-20 минути, след това изплакнете.Може веднага да се появи естествени кестенява коса. 【Натурална боя за коса 3 В 1】 Шампоан за боядисване на коса с обновена формула color е по-нежен, ви позволява да оцветите косата така, както ви харесва, не е нужно да се притеснявате за нанасяне на вреди на косата.Див жен-шен и сусам с активни съставки, които придават на косата блясък; Не съдържа амоняк и парабени, лесен за употреба. 【Спестяване на пари и време】 кафява боя за коса за мъже и жени могат да се боядисват косата си само у дома, повече никакви посещения на фризьорски салон.А на естествения цвят на косата може да продължи до 3-4 седмици, докато не се появи седина.Шампоан за боядисване на коса се държи само на повърхността на космения черупки, че е много по-безопасно, както за косата, така и за вашата кожа. Кафяви шампоан за обем 500 мл, изчислена на 10-15 приложения, което може да ви спести пари и време. 3 в 1 Черен шампоан миг боядисване на коса за коса - 17,6 унции Шампоан миг лесно боядисване на коса 3 в 1 - 100% покритие на седины - Шампоан за по-лесно боядисване на косата, билкови оцветяване за няколко минути, за жени и мъже, Как да използвате боя за коса : 1. Кожен тест преди употреба. Дръжте косата суха и носете ръкавици. Уверете се, че выдавленные компонент A и Б., разпределени в съотношение 1 : 1. Нанесете върху косата и измийте с вода след 20 минути.Пратката включва : 1 Бутилка от 500 мл черен/тъмно кафяв/кафяв/лилаво шампоан за миг боядисване на коса.

Други функции

Най-добри сделки