.

.

Спондж В индивидуална опаковка, 24 опаковане на Кухненски гъби за миене на съдове, Гъба Без драскотини, Губчатые кърпички без мирис, Подходяща за пътуване от врата н?

Спондж В индивидуална опаковка, 24 опаковане на Кухненски гъби за миене на съдове, Гъба Без драскотини, Губчатые кърпички без

BGN 9.06

Брой продукти
На склад

Нашите обемни гъба изложени вакуумному уплътняванеСлед отваряне на опаковката гъба за съдове, ще изглеждат много по-плоски, но това няма да се отрази на нейното почистване ефект.Просто натопи гъба за миене на съдове в топла вода и изчакайте 2-6 часа. Гъба за миене на съдове постепенно ще се върнат към първоначалната си форма.Ако не ви харесва, тъй като този продукт е пълен, моля, свържете се с нас за връщане на парите.Материал : Кухненска гъба за миене на съдове, произведени от хранително-порести материали, не съдържат бисфенол А, дебела и здрава, има добра гъвкавост, не изнашивает и няма драскотина кухненски прибори.(Марка : KRIZJUES). Бързо почистване : Почистване уплътнения позволяват бързо и мръсотията.Силното триене позволява бързо почистване на тенджера от мазна мръсотия, което спестява време и усилия в сравнение с традиционните почистващ средства.Мек материал, също така може да защити съдове от надраскване.Широко приложение : Гъба за съдове може да се използва за миене на съдове.Тя може да се използва и като четка за плодове и зеленчуци за бързо почистване на плодове и зеленчуци от мръсотия. а гъба-ексфолианти имат двустранен почистване.Ако прибори мръсна и трудно за почистване, моля, използвайте страничната част с гъба за почистване.За нормално почистване можете да изберете мека страна.Много гъвкав и практичен.Индивидуална опаковка : Спондж в индивидуална опаковка.Всеки от тях е опаковано индивидуално. е готов за употреба след отваряне.Това е не само удобно, но и чисто и хигиенично.Може да се използва по време на пътуване на открито или в хотелите.Нашите обемни гъба изложени вакуумному уплътняване.След отваряне на опаковката гъба за съдове, ще изглеждат много по-плоски, но това няма да се отрази на нейното почистване ефект.Просто натопи гъба за миене на съдове в топла вода и изчакайте 2-6 часа. Гъба за миене на съдове постепенно ще се върнат към първоначалната си форма.Ако не ви харесва, тъй като този продукт е пълен, моля, свържете се с нас за връщане на парите.Материал : Кухненска гъба за миене на съдове, произведени от хранително-порести материали, не съдържат бисфенол А, дебела и здрава, има добра гъвкавост, не изнашивает и няма драскотина кухненски прибори.(Марка : KRIZJUES). Бързо почистване : Почистване уплътнения позволяват бързо и мръсотията.Силното триене позволява бързо почистване на тенджера от мазна мръсотия, което спестява време и усилия в сравнение с традиционните почистващ средства.

Други функции

Най-добри сделки