.

.

Четки и Поставки за Тоалетна KNFUT, Креативна Четка за Тоалетна с Дълга Дръжка и Основа, Сливаемые Пластмасови Инструменти За Почистване на Тоалетната чиния, Аксесоа?

Четки и Поставки за Тоалетна KNFUT, Креативна Четка за Тоалетна с Дълга Дръжка и Основа, Сливаемые Пластмасови Инструменти За Почистване

BGN 34.32

Брой продукти
На склад

✽ Нашата четка за почистване на тоалетната чиния е изработена от висококачествени, лесно моющегося материал, който също така е изключително издръжлив и гъвкавЧетка за тоалетна никога не се износва и не се променя тяхната форма, като осигурява перфектна чистота. * Лесна за смяна на трехслойная глава на четка с почистването течност. * След като глава на четка необременени, можете да я изхвърлите в кофата за боклук. * Със стойка за съхранение, след употреба на чиста и гигиеничной. * Когато водорастворимая глава на четка в контакт с вода, тя бързо освобождава фактор за дезинфекция, и силно дезинфекция не боли глазура. ✽ Нашата четка за почистване на тоалетната чиния е изработена от висококачествени, лесно моющегося материал, който също така е изключително издръжлив и гъвкав.Четка за тоалетна никога не се износва и не се променя тяхната форма, като осигурява перфектна чистота. * Лесна за смяна на трехслойная глава на четка с почистването течност. * След като глава на четка необременени, можете да я изхвърлите в кофата за боклук. * Със стойка за съхранение, след употреба на чиста и гигиеничной. * Когато водорастворимая глава на четка в контакт с вода, тя бързо освобождава фактор за дезинфекция, и силно дезинфекция не боли глазура.Материал : пластмаса Цвят : бял Размер : 48*10 виж.

Други функции

Най-добри сделки