.

.

Силиконова Четка за Чаши вода с дълга дръжка, Домашна Готварска Четка без Мъртвия Ъгъл, Четка За почистване на Бутилки, Четка За почистване на марс, Чаена Чаша, Четк?

Силиконова Четка за Чаши вода с дълга дръжка, Домашна Готварска Четка без Мъртвия Ъгъл, Четка За почистване на Бутилки, Четка За почистване

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Силиконова четка за чаши вода с дълга дръжка, четка за коса за почистване на марс, стандартна четка за почистване на бутилки Оа Кухненски принадлежности, бутилките с дълги тръби и други специални четки за почистванеСиликонов материал, силна еластичност, него не е лесно да се прекъсне, всички видове ъгли, без да се почисти от мъртвите ъгли.Дължина 32,5 см обща дължина, дължина на главата на четката 7 см. * ширина 3,3 см, лесно почистване, нека да се радвате на почистване.Дизайн силиконов джолан с кухи малък отвор, просто за съхранение не заема място.Категория на продукта : Аксесоари за кухня и баня - Четка за чаши Цвят : Четка за чаши с дълга дръжка - сив, четка за чаши с дълга дръжка - зелена, четка за чаши с дълга дръжка - Червено Материал : Силикон Структура : Дълга дръжка Размер : 32,5 см. * 2,2 см Функция : почистване, измиване si.

Други функции

Най-добри сделки