.

.

Еднократни четки за Зъби Xuezoioy с паста за зъби, в мини опаковки-по 60 броя в Бяла индивидуално опаковани, Мини-Комплект за Еднократна употреба Пътни Четка за зъби на Е?

Еднократни четки за Зъби Xuezoioy с паста за зъби, в мини опаковки-по 60 броя в Бяла индивидуално опаковани, Мини-Комплект

BGN 43.20

Брой продукти
На склад

【? Дизайн за безопасна употреба】 за Еднократна употреба мини-четки за зъби са с къса дръжка и кръг край, че е по-безопасно, отколкото тези на конвенционалните четка за зъби с дълга дръжкаТова се отнася за безопасно исправительным центрове, психиатрическим болници и други места за намаляване на риска от нараняване. 【?Ценна опаковка】 за еднократна употреба, Набор от четка за зъби включва 60 комплекта за миене на зъбите в индивидуална опаковка, които да отговарят на вашите ежедневни нужди в замяна за семейството си, както и да бъдат удобни за гости, когато те са у дома.Марка : Xuezoioyoy. 【? Независима опаковка】 Размер набор от четка за зъби за пътуване : 2,95 0,86 х х 0,59 инча, всеки комплект съдържа четка за зъби и паста за зъби и отделно опаковани в прозрачна запечатания пакет, за да се гарантира, че той е нов и не е бил използван.Той е много чист, сигурно можете да им се насладите. 【? Портативен и лек】 Хигиенни пътен комплект е опакован в индивидуална опаковка, която ви позволява да го носите със себе си и да се използват, като предоставя голямо удобство.Можете да съхранявате четка за зъби в чантата си или куфар, е използвана четка за зъби, не трябва да споделят предмети, можете да го изхвърлите или да изпере след употреба. 【?Приложимите случаи】Пътен хигиенни комплект е подходящ за повечето хора.Може да се използва за хотели, пътуване, както и за изолирани общности и семейства.Може да се използва за бездомни, женски приют, благотворителни принадлежности, комплекти за грижа за бездомни и много други.

Други функции

Най-добри сделки