.

.

вериги за сняг за автомобили вериги за сняг вериги за гуми, 2 бр. Вериги за сняг Мини Верига за гуми, Вериги за сняг за леки автомобили джипове Камиони (165-275 мм)

вериги за сняг за автомобили вериги за сняг вериги за гуми, 2 бр. Вериги за сняг Мини Верига за гуми, Вериги за сняг за леки автомобили джипове

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

2 Структура от две вериги, добър противоскользящий ефект, вградена в автоматична затягивающая обтегач, лесна инсталация, липса на деформация при употреба.Универсален вид, подходящ за леки автомобили и ванове, подходящи за гуми с ширина S : 165 275 мм. М : 205 225 мм Диапазон на приложение : Подходящи за заледени пътища, покрити със сняг пътища, пясъчни пътища, кални пътища и т., изящна изработка, дълъг живот, идеален избор за работа в тежки пътни условия.Най-добрата услуга : Ако имате някакви проблеми с вериги за сняг, свържете се с нас по всяко време.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема.Универсален вид, подходящ за леки автомобили и ванове, подходящи за гуми с ширина от 165 275 мм до 205 225 мм 2. Конструкция от две вериги, добър противоскользящий ефект, вградена в автоматична затягивающая обтегач, лесна инсталация, липса на деформация при употреба.Универсален вид, подходящ за леки автомобили и ванове, подходящи за гуми с ширина S : 165 275 мм. М : 205 225 мм Диапазон на приложение : Подходящи за заледени пътища, покрити със сняг пътища, пясъчни пътища, кални пътища и т., изящна изработка, дълъг живот, идеален избор за работа в тежки пътни условия.Най-добрата услуга : Ако имате някакви проблеми с вериги за сняг, свържете се с нас по всяко време.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема.Универсален вид, подходящ за леки автомобили и ванове, подходящи за гуми с ширина от S : 165 275 мм 205 225 мм Спецификация : Материал : марганцевая стомана (5,5 мм, удебелена) Подходяща ширина гуми : S : 165-275 мм. М : 205-225 мм; Тегло нето в една опаковка : (приблизително) 600 г Приложими модели : универсален Диапазон на използване : лед, сняг, черни пътища Оферта : Препоръчително е да се определи 4-5 вериги за гуми на една гума за по-добър ефект разчупване на леда.Характеристики : устойчив двойна защита от въвеждането на пакет включва : 2 * верига за сняг Забележка : поради светлинни ефекти и ъгли на стрелба в продукта има разлика в цвят, моля, разберете.Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

Други функции

Material:
Manganese steel (5.5mm, thicken)
Suitable tire width:
between S :165-275MM.M
Single net weight:
(approximately) 600g
Applicable models:
Universal
Use range:
ice, snow, muddy road
Suggestion:
It is recommended to install 4-5 tire chains for one tire, for a better ice-breaking effect.
Features:
stable, double anti-skid
PackageList:
2* Snow Chain:
Note:
Due to the lighting effects and shooting angles, there is a color difference in the product, please understand.:
Due to manual measurement, there is a tolerance in the product size.:
Най-добри сделки