.

.

ZJIEX 28-Инчов огледало за Баня с осветление, огледала с led подсветка, нарушения на сърдечния Тоалетен огледало, Полукруглое Без Огледало за грим, противотуманное стен?

ZJIEX 28-Инчов огледало за Баня с осветление, огледала с led подсветка, нарушения на сърдечния Тоалетен огледало, Полукруглое Без Огледало

BGN 49.35

Брой продукти
На склад

【Интелигентна огледало с регулируема яркост】 : Тази led лампа slr за баня е разделена на бели и приятна светлина и не може да бъде затъмненаМожете да закупите в съответствие с вашите нужди. 【Огледало за тоалетка маса с противотуманной подсветка】 : Нашето монтиране на led огледалото има вграден туманоуловитель.Когато трябва да изключите, за да можете да включите бутона за изключване.По този начин, не е нужно да се притеснявате за запотевании при поглед в огледалото, когато се грижат за кожата или грим. 【 Модерен ДИЗАЙН БЕЗРАМНОГО ОГЛЕДАЛА】 : Безрамный дизайн на тези стенни огледала за баня с led подсветка, се вписва в най-разнообразни интериори, както сребърно огледало без мед дава ясно отражение. 【Лесна инсталация】 : Всичко инсталация обзавеждане е включено в комплекта на доставката.Осигурете проводници на борда и комплектуйте я стенни фитинги и винтове.Опаковка тестван на спад, всеки продукт може да се купи с увереност. 【100% гаранция за удовлетвореност на】 : Моля, бъдете сигурни в покупката!Ако с огледало се сблъскате с някакви проблеми, когато тя пристигне, ние ще възстановим напълно пари или отново ще ви изпратим безплатна замяна, връщане не е необходимо. 【Интелигентна огледало с регулируема яркост】 : Тази led лампа slr за баня е разделена на бели и приятна светлина и не може да бъде затъмнена.Можете да закупите в съответствие с вашите нужди. 【Огледало за тоалетка маса с противотуманной подсветка】 : Нашето монтиране на led огледалото има вграден туманоуловитель.Когато трябва да изключите, за да можете да включите бутона за изключване.По този начин, не е нужно да се притеснявате за запотевании при поглед в огледалото, когато се грижат за кожата или грим. 【 Модерен ДИЗАЙН БЕЗРАМНОГО ОГЛЕДАЛА】 : Безрамный дизайн на тези стенни огледала за баня с led подсветка, се вписва в най-разнообразни интериори, както сребърно огледало без мед дава ясно отражение. 【Лесна инсталация】 : Всичко инсталация обзавеждане е включено в комплекта на доставката.Осигурете проводници на борда и комплектуйте я стенни фитинги и винтове.Опаковка тестван на спад, всеки продукт може да се купи с увереност. 【100% гаранция за удовлетвореност на】 : Моля, бъдете сигурни в покупката!Ако с огледало се сблъскате с някакви проблеми, когато тя пристигне, ние ще възстановим напълно пари или отново ще ви изпратим безплатна замяна, връщане не е необходимо.

Други функции

Style:
Wall Mounted Mirror with Lights Backlit
Frame:
Rimless
Size:
50cm*50cm(20*20inch), 60cm*60cm(24*24inch), 70cm*70cm(28*28inch), 80cm*80cm(32*32inch),
Tips:
■ For your safety, the mirror is prohibited to hanging on wet wall, bubble wall, and mottled desquamative wall.:
■ Due to the difference in light and screen, the item's color may be slightly different from the pictures.:
■ Please allow 1-2cm differences due to manual measurement.:
■ Refund service:
When there is a problem with our mirror, please do not worry, contact us and leave pictures of the problem, we will provide refund or reship one for you after verification.
Най-добри сделки